Zenés szemfényvesztők – Ehrlich Brothers Dream & Fly show Bécsben

Az Ehrlich Brothers egy igazán különleges és nem mellesleg világrekord illúzióshow-val büszkélkedhetnek. A Dream & Fly show-nak Hannoverben közel 40 ezer csodálója volt. A testvérek előadásai élő zene (a srácok énekelnek) kíséretében fantasztikus látvány- és fénytechnikával fűszerezett illúziót alkotnak. 2020-ban számos németországi állomás mellett a szomszédos Ausztriában (Bécs – Stadthalle, február 23) is megtekinthetjük a nem mindennapi mutatványokat.

Látványos megashow zenével fűszerezve

Különleges show-elemekben tehát nincs hiány a testvérek produkciójában: az illúziók közben a Flash – The Magic album zenei anyaga hallható élőzenekar és az előadók közreműködésével. Miközben Christ egy hatalmas pisztollyal átlövik az aréna egyik oldalán, Mátrix-szerű gravitációs mutatványokat láthatunk. A hannoveri premiert egy szívszorító illúzióval zárták: a testvérek gyermekkori álmaikról beszéltek, miközben egy színes pillangóval lebegtek: innen a Dream & Fly cím.

Csaknem 120 000 rajongó biztosította már – elővételben – jegyét a németországi turnékra. A hatalmas érdeklődés miatt hamarosan további – új – műsorok kerülnek értékesítésre 2020 tavaszán. Andreas és Chris Ehrlich soha nem látott illúziókkal árasztja majd el a DREAM & FLY legnagyobb arénáját; és a show nemcsak a lenyűgöző, pazarul berendezett színpadon zajlik majd, hanem egy erre a célra külön felépített másik színpadon is, amely az aréna közepén, a közönség közt helyezkedik el.

A két testvér-mágus a tűz lángjaiból varázslatosan valódi Lamborghini-t prezentál, színtiszta aranyból. James Bond besírna, ha láthatná, ahogy ez az egyedülálló, szuper sportautó felszáll a magasba, és elrepül a közönség feje fölött! A gyerekek számára egy olyan illúzióval szolgál az előadás, amely leghőbb álmaikat váltja valóra: a színpadon a világ legnagyobb cukorkásüvege jelenik meg, telis-tele csemegékkel, amelyeket azután a közönség elfogyaszthat.

Érdekesség: az Ehrlich Brothers saját élő zenekarát hozza magával, hogy fergeteges szórakozást biztosítsanak, és zenéjük lehengerlő erejével támasszák alá a látványos illúziókat. A mega-bemutató felszerelésének szállításához húsz darab 40 tonnás teherautóra van szükség.

2020 a testvérek éve lesz: elég, ha csak megnézzük a sok turnédátumot! A kíváncsi magyar nézők pedig a szomszédos Bécsben (Stadthalle, február 23. 18 óra) élvezhetik a zenével fűszerezett látványos mega-showt.

A teljes turné dátumai és jegyei a www.ehrlich-brothers.com oldalon érhetők el.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)