Újra FilmÜnnep a Cinema City mozikban

Folytatja a tavaly kiemelkedő látogatószámmal zárult hagyományát a Cinema City, ismét megrendezésre kerül 2013. október 10-i kezdettel a nézők által méltán kedvelt 4 napos eseménysorozat: a Cinema City FilmÜnnep. A kedvezményes mozijegy árak mellett, a hangsúly ismét a programkülönlegességeken lesz: premier előtti vetítések, sztár jegykezelők, filmklub-beszélgetések és közönségtalálkozók várják csütörtöktől vasárnapig a Cinema City mozik látogatóit.

Az október 10. és 13. közötti Cinema City FilmÜnnep programsorozat négy napja alatt a nézők a tavalyi FilmÜnnep jegyárszintjét megtartva, akár a félárú jegynél is kedvezményesebben nézhetnek nemcsak premier előtti előadásokat (Időről időre, Machete gyilkol és Paranoia), de a heti premier filmet (Fogságban) vagy a közelmúlt legnagyobb kasszasikereit is. Ezen kedvezményes ár alkalmad adhat a nézőknek arra is, hogy „filmes lemaradásaikat” pótolják, vagy akár 2-3 filmet nézzenek meg egyszerre a hétvége alatt.

„Az év első 9 hónapját a tavalyi eredményekhez képest szép növekedési eredménnyel zártuk a hálózatunkban, de emellett is fontosnak tartottunk, hogy folytassuk azt a mozis tradíciót, amely a magyar nézők körében az évek során oly népszerűvé vált. A hollywoodi sikerfilmek mellett, a kiegészítő programok kialakításakor helyet kívántunk adni hazai és nemzetközi filmes különlegességeknek: legyen az egy exkluzív premier előtti vetítés, szinkronhangokkal való találkozás vagy a jövő filmkészítő szakembereinek bemutatkozása.” – mondta Moshe (Mooky) Greidinger, a Cinema City International, Kelet-Európa legnagyobb mozi-üzemeltetőjének vezérigazgatója.

A FilmÜnnep ideje alatt a nézők lehetőséget kaphatnak a Magyarország által az idei Oscar díjra nevezett alkotás, a „Nagy füzet” című film rendezőjével való beszélgetésre, a készülő magyar filmek színészeivel találkozásra, sőt egy eddig nem látott exkluzív werkfilm is a FilmÜnnep ideje alatt kerül bemutatásra egy szintén most forgó magyar alkotásból.
A Cinema City büszke arra, hogy 2013-ban ismét több ismert színházi és sorozatszínész, sportolók, filmes szakemberek, népszerű tévés és rádiós személyiségek, nemzetközi hírű zongoraművész, a fiatal nézőink által kedvelt rapper vagy sztár DJ is a programsorozata mellé áll, hogy jelenlétével, mint sztár jegykezelő támogassa és népszerűsítse a minőségi filmélmény és mozizás szeretetét.

A FilmÜnnep jegyárai 2013. október 10. és 13. között a következőek:
Minden 2D és IMAX ismeretterjesztő filmre 690 Ft
Digitális 3D filmekre és IMAX egészestés filmekre 890 Ft*
VIP 2D: 2790 Ft és VIP 3D: 3240 Ft.

*A digitális 3D és VIP 3D jegyár nem tartalmazza a 3D szemüveg díját.
A Cinema City Master Image 3D vetítési rendszerének köszönhetően a 3D mozijeggyel egyszer megvásárolt szemüveg újra felhasználható. A nézők nagytöbbsége már szemüveggel érkezik a 3D filmvetítésekre, mivel így a jegyárból 200 Ft-ot tud megtakarítani. Azok a látogatók, akik nem rendelkeznek 3D szemüveggel, a pénztárban a FilmÜnnepre váltott jegyük mellé 200 Ft ellenében megvásárolhatják a szemüveget is.

Az akcióban a Palace Mammut mozi és a Cinema City WestEnd 4DX termének előadásai nem vesznek részt.

A FilmÜnnep kedvezménye alól kivételt képez a Gravitáció című film, mely IMAX és 4DX vetítéseire normál, a www.cinemacity.hu holnapon található Cinema City árakon lehet jegyet vásárolni.
A Cinema City FilmÜnnepre helyszíni és online jegyvásárlás lehetséges.

Jegyet foglalni csak telefonon keresztül lehet a 06/40 600 600-as számon. A foglalt jegyek átvétele a film kezdete el

Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)