Természetes megoldás az orrdugulás ellen!

Orrdugulás, megfázás, köhögés gyötör? Egy természetes módszerrel kitisztíthatod a légutakat! Ha Te is megfázástól, allergiától, asztmától vagy orrdugulástól szenvedsz, biztosan tudod, mennyire meg tudja keseríteni életedet. Bedugult légutakkal képtelenség rendesen pihenni, nem beszélve a bosszantó orrfújásról, kellemetlen köhögésről.

Mit szólnál egy természetes, gyors megoldáshoz, mellyel hatékonyan enyhíteted a tüneteidet? Ismerd meg az új fejlesztésű sópipát, és hagyd, hogy tested fellélegezzen!

Új fejlesztésű sópipa – téli megbetegedések idején aranyat ér!

Légzőrendszerünk nap mint nap rengeteg káros hatásnak van kitéve. Különösen igaz ez a mostani téli, járványokkal teli időszakra: a szárazabb levegő eleve nehezebb légzést biztosít, ráadásul ilyenkor több helyütt nagyon magas a légszennyezettség is.

Az új fejlesztésű sópipa rendszeres használatával kitisztíthatod a légutakat, sőt, immunrendszered működését is kiegyensúlyozhatod. Előzd meg a téli megfázásos betegségeket, számolj le a tünetekkel!

Hogyan működik?

A sópipa a sóbarlangok évszázadok óta ismert gyógyító hatásán alapszik. Ezt a légutakra gyakorolt pozitív hatást jól dokumentált orvosi szakvélemények és klinikai tesztek is bizonyítják. A vadonatúj sópipával most saját mobil sóbarlangod lehet. Innentől kezdve bárhol, bármikor hozzájuthatsz a sókristály-terápia fantasztikus tulajdonságaihoz!

A sópipába Európa leghíresebb gyógybarlangjaiból származó kristályokat válogatták. Ezek a kiváló minőségű ásványi anyagok megelőzésre vagy már kialakult megfázásos betegségre kiegészítő terápiaként is alkalmasak. A sópipa rendszeres használatával azt fogod érezni, hogy sokkal könnyebben veszed a levegőt, megszűnik az orrfolyás, orrdugulás és a köhögés.

Mi ellen ajánlott a sóterápia?

- megfázás, nátha, orrfolyás
- köhögés
- orrdugulás
- hörghurut
- influenzás tünetek
- légúti fertőzések
- allergia
- asztma
- horkolás

Hogyan kell használni?

A sópipát szájba véve, a csutoráján keresztül kell belélegezni a levegőt, majd orron keresztül kifújni. Napi 15-25 percet ajánlott használni, 3-4 részletre elosztva. Megelőzésként is hasznos, ilyenkor napi 10-15 perces terápia az ideális. Egy készülék 3-6 hónapig elegendő hatóanyagot tartalmaz. A megfelelő hatáshoz javasolt minden nap használni a sópipát. 3 éves kor felett bárki használhatja.

Lélegezz fel ezzel a hatékony, természetes módszerrel! Szabadulj meg a nátha, az influenza és az orrdugulás kellemetlen tüneteitől! Lepd meg vele saját magad, gyermeked, párod, szeretteid – óvd meg egész családod a tél és a hideg idő veszélyei ellen!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)