Sztárfellépőkkel és fergeteges hangulattal vár az idei Puncs Party és Szilveszter Siófokon!

Sztárfellépőkkel és fergeteges hangulattal vár az idei Puncs Party és Szilveszter Siófokon! Jégdisco, lézershow, Bikini és V-Tech koncert garantálja az ünnepek utáni felpezsdülést a Balaton parti városban!

Az adventi és karácsonyi hangulat után megtölti a siófoki Fő teret a vidámság és az újév várás forgataga. Mókás szilveszteri kiegészítők, forró italok és csemegék várják a térre kilátogató vendégeket, ahol a színpadot minden nap fergeteges előadók, koncertek töltik meg. A Beatles és a Qeen örökzöld slágerei vezetik fel az év utolsó siófoki hétvégéjét tribute zenekarok előadásában.

Szilveszter előestéje – december 30. - hatalmas bulit ígér az egész városban. Napközben jégdiscoval vár kicsiket és nagyokat 14.00 órától egészen zárásig a panorámás siófoki jégpálya lent a Nagystrandon. Este a város 55 éves jubileumára készült animációs lézershow-val bevezetve lép a színpadra a Bikini együttes.

Szilveszter éjjelén retro DJ-k és a V-Tech zenekar fülbemászó slágerei garantálják a vidám és emlékezetes óévbúcsúztatást a látványos ünnepi fényinstallációkkal díszített siófoki Fő téren és a Víztorony körül.

2024. február 4-ig minden érdeklődőt vár Siófok város jégpályája a Nagystrand területén, ahol 380 m2 jégpályán és 100 m2 jégfolyosón hódolhatnak kicsik és nagyok a korcsolyázás örömeinek, hangolódhatnak az ünnepekre. Forró csemegék és italok, kölcsönzési lehetőség, öltöző, színvonalas kiszolgálótér garantálja az igazi ünnepi hangulatú kikapcsolódást!

Érdemes decemberben is a Balaton déli partjára látogatni, hogy átélhessük Siófok téli varázsát!

Részletek: facebook.com/siofokguide és www.siofok.hu, www.facebook.com/siofokguide

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)