Szeretetkert app - ismert hazai színészek mutatják be a párkapcsolati problémákat

Dobó Kata, Schell Judit és Csőre Gábor is szerepel azokban a kis videókban, amelyek a Szeretetkert alkalmazást, Magyarország első párkapcsolati applikációját népszerűsítik. A rövidfilmek arra hívják fel a figyelmet, hogy a párok többsége keveset és gyakran bántó módon kommunikál egymással, azonban a párbeszéd fejleszthető és így a kapcsolat minősége is javítható.

Magyarország első - és egyben hazai fejlesztésű - párkapcsolati alkalmazása támpontot nyújt, hogy közelebb kerülhessünk önmagunk és párunk lelki világához, belső érzéseihez, vágyaihoz. „Két éven át fejlesztettük az applikációt. Szakemberek és korábbi párterápiák tapasztalatait ötvöztük, a praktikus tanácsokat pedig könnyen érthető és befogadható, szórakoztató formában adjuk a felhasználók kezébe” - mondta el dr. Piczkó Katalin, a Szeretetkert alkalmazás és brand megalkotója.

Piczkó Katalin évtizedeken keresztül mentális egészségügyi intézményben, majd saját praxisában tapasztalta meg, hogy milyen keveset kommunikálnak egymással a párok. Amikor mégis kommunikálnak, akkor sokszor bántó formában, egymást félreértve, a másik nézőpontját figyelmen kívül hagyva teszik. "A Szeretetkertben írásos anyagokkal, előadások és videós jelenetekkel mutatjuk be a párkapcsolati konfliktusok lehetséges megoldásait. A felhasználók a fejlődési folyamatukat egy naplóban követhetik nyomon" - tette hozzá a szakember.

Az applikációban olyan ismert hazai színészeket láthatunk és hallhatunk, mint Balázsovits Edit, Jordán Adél, Kovács Patrícia, Schell Judit, Pokorny Lia, Sipos Vera, Bozsó Péter, Csőre Gábor, Fesztbaum Béla, Hajdu Steve, Kálloy Molnár Péter, Mucsi Zoltán, Szervét Tibor.

Az app innen tölthető le: https://play.google.com/store/apps/details?id=tm.viking.szeretetkert

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)