Szegeden már júniusban indul a fesztiválszezon

A szegedi Deja Vu Fesztivál az idén ünnepli 10. születésnapját, ehhez a 80-as, 90-es és korai 2000-es évek legismertebb hazai és nemzetközi fellépőit sorakoztatja fel. Érdekesség, hogy Thomas Anders idén kétszer is ad koncertet hazánkban, Szeged mellett Budapesten is fellép ősszel. Dr. Alban pedig az év elején járt nálunk.

A 80-as, 90-es és korai 2000-es évek legismertebb hazai és nemzetközi fellépőit sorakoztatja fel a zenei rendezvény. A korábban bejelentett nevek mellé most csatlakozott a Blue – (Da-Ba Dee) című számmal egycsapásra világhírűvé vált Eiffel 65 együttes, a 90-es évek szamba lázának lánycsapata, a Bellini, az indiai származású brit rapper, zenész, lemezlovas, Panjabi MC valamint tavaly elmaradt koncertjét pótolja a román dance-pop díva, Alexandra Stan. A Deja Vu fesztivál június 1-3-között érkezik az Újszegedi Partfürdőre.

Hatalmas zenés időutazásra számíthatnak a Deja Vu Fesztivál idei látogatói, ahol az eddigi hírek szerint már biztosan fellép majd a 80-as, 90-es évek legsikeresebb zenekarának számító Modern Talking szívtipró frontembere Thomas Anders, a 90-es és 2000-es évek közkedvelt fiúcsapata, a Blue, a dán világsztár dobos páros a Safri duo, a slágergyáros énekesnő Inna vagy a 90-es évek klubhimnuszainak királya DJ SASH!.

Ehhez a névsorhoz csatlakozott most négy újabb nemzetközi sztár. Eszerint az Újszegedi Partfürdőn idén nyáron újra érkezik az Eiffel 65, az olasz csapat, akiknek slágerét a ’Blue’-t legutóbb a világ első számú lemezlovasa, David Guetta gondolta újra. A 90-es években újra kitört a szamba láz és mindenki a brazil karneválokról álmodozott, köszönhetően a Samba de Janeiro című dalnak. Idén nyáron élőben is bulizhatunk rá a Bellinivel. 2023-ban először köszönthetjük a Deja Vu színpadán Panjabi MC-t, aki visszarepít mindeket a 2000-es évekbe, amikor az indiai kultúra keveredett a Knight Rider dallamaival. Bár tavaly mind a fesztivál, mind az énekesnő nagyon készült a nagy bulira, sajnos a román világsztár a fellépése előtt lebetegedett és kénytelen volt a hotelszobájából üzenni a rajongóknak. Idén azonban semmi nem állhat az útjába, hogy felrobbantsa a Deja Vu Fesztivált Alexandra Stan.

Bővebb infó: https://dejavufesztival.hu/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)