Speciális arcápoló készítmények fiataloknak

Ha a problémás arcbőrről esik szó, akkor szinte mindenkinek a tinik ugranak be és/vagy a saját tinédzser évei. Ez nem véletlen, hiszen általában ebben az időszakban fiúk, lányok egyaránt megküzdenek az aknékkal, a pattanásokkal és egyéb kellemetlenségekkel. Szerencsére, többségében ez csak egy időszakos dolog, de azért igencsak meg tudja tépázni az érzékeny lelkű fiatalok önbizalmát, amikor tele lesz az arcuk nemkívánatos bőrhibákkal.

Szülőként a legjobb, amit tehetünk ez ügyben, hogy kimondottan tini arcápoló termékeket vásárolunk a számukra, hiszen a fejlődő szervezetüknek speciális törődésre van szükségük. A felnőtteknek való készítményekkel még ronthatunk is a helyzeten, tehát jobb ezeket kerülni, ahogy a vegyszerekkel, szintetikus anyagokkal dúsított tini arcápoló változatokat is. A gyulladt, zsíros vagy éppen száraz bőr rendkívül rosszul reagálhat a vegyi összetevőkre, így érdemes olyan alternatívákat keresni, amelyek csak természetes, bioaktív hatóanyagokat tartalmaznak.

Pontosan ilyen tini arcápoló és lemosó található a BIOLA kínálatában is, ahol csak és kizárólag növényi eredetű termékek kapnak helyet, amelyekben a legmodernebb bőrgyógyászati eredmények vannak ötvözve a mai gyógynövény és népgyógyászati ismeretekkel. Ennek megfelelően, várhatóan az itt kapható tini arcápoló sem fog mellékhatásokat okozni, ugyanakkor, mivel kimondottan a tinédzserekre szabva lett kifejlesztve, remekül ápolja majd a megviselt bőrt és segít a kellemetlen tünetek enyhítésében. Sajnos teljesen nem lehet megszüntetni a problémát, hiszen tudjuk, a tinikori bőrhibák elsősorban a hormonok miatt megnövekedett faggyútermelés rovására írhatóak, azonban a minőségi tini arcápoló sokat segíthet abban, hogy elviselhetőbbé váljon a helyzet. Ehhez azonban az is fontos, hogy rendszeresen alkalmazzák és az arctisztítást se hanyagolják el, mert a szennyeződésekkel teli bőrön a legjobb arcápoló sem tudja kellően kifejteni a hatását. A BIOLA termékpalettáján kimondottan tini arcápoló, lemosó is található, amit együtt érdemes alkalmazni, a legjobb eredmény elérése érdekében.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)