Sommerhitze, avagy tíz nóta a nagy magyar nyárról 7.

A derék német nyelv a Sommerhitze szóval fejezi ki a kibírhatatlan, gatyarohasztó hőséget. Most a kutyaharapás szőrivel-elvnek áldozva Sommerhitze ellen Sommer-hitzeket, vagyis jó magyar nyári slágereket ajánlunk.

Venus – Régi nyár

A Régi nyár ugyanazzal a partot mosó snittel indít, amivel bármely magyar nyáros sláger kezdődhetne, így felmerül a gyanú, hogy voltaképpen egyetlen istriai forgatás látta el a kilencvenes évek klipkészítőit. Amiben mégiscsak novum a Venus, az Varga Zsuzsa fiús sérója, meg A-s melltartókosara, amelyről rögvest az Apró keblek dicsérete című nótára asszociálhatunk.

Az idő múlása a divat mentén az orrpiercingen, illetve a bikinialsó köldöknél lejjebb kerülésén mérhető, a klipkészítés fortélyai között pedig feltűnnek és rögvest túlsúlyba is kerülnek az intimnek szánt közelik Zsuzsa gondosan sminkelt babaarcáról, meg az osztott képernyőn felsejlő tábortüzes jammelést roppant idétlenül idéző gitárok. Beleborzongunk, még akkor is, ha közben Zsuzsa nyávogó-hamis énekhangja és valami nagyon-kilencvenes évek szintihang nyünnyög.

-vn-

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (2 szavazat)