Sommerhitze, avagy tíz nóta a nagy magyar nyárról 5.

A derék német nyelv a Sommerhitze szóval fejezi ki a kibírhatatlan, gatyarohasztó hőséget. Most a kutyaharapás szőrivel-elvnek áldozva Sommerhitze ellen Sommer-hitzeket, vagyis jó magyar nyári slágereket ajánlunk.

Idézhettünk volna mega-giga kislemezt a Fresh-től (hisz van nekik bőséggel) mi viszont inkább a kevésbé ismert, és éppen ettől exkluzívabb Latin holiday-t vettük fel listánkra. a Freshben is megfordult néhány leányzó, míg végül az Andi-Wiki (sic!) páros maradt mintegy végtermék gyanánt.

A Fresh klipjei kezdetektől fogva az aktuális nőcskék testéről szólnak és ez így is van rendjén. Jelen darab is elég minimál-büdzsésnek látszik a szokássá vált kezdősnittől az unott arcú-borostás mixerig. A két leányzó kábé úgy rázza a saját dalára, mint a Diszkópatkányok című kultikus film idiótái. Ez már önmagában figyelemre méltó. Szar dolog lehet továbbá a felhős Balcsiparton azt tátogni, hogy „lenn az óceán partján”, de hősnőink ezt is megoldják. Hiába kerül elő a klip végére néhány robotmozgású statiszta, a refrén annyira használhatatlan, hogy meg se jegyeztem.

-vn-

Értékelés: Nincs Átlag: 3 (1 szavazat)