SiófOK – Videópályázat fiataloknak, ahol keresik Siófok leendő digitális fiatal nagykövetét

Siófok Város Önkormányzatának Kommunikációs és Turisztikai Irodája videópályázatot hirdet a digitális világban otthonosan mozgó, kreatív diákok részére. A SiófOK pályázat célja, hogy megtudják, miként látják a helyi fiatalok Siófokot, mitől egyedi a város, mit tartanak a legvonzóbbnak lakhelyükön illetve a város népszerűsítése a szabadidőt aktívan és igényesen eltölteni kívánó fiatalok körében.

A 13 és 20 év közötti korosztályból várnak egyéni vagy csapatok jelentkezését maximum 1-1,5 perces videók beküldésével. Műfajban kötöttség nincs, lehet komoly, humoros, informatív, a lényeg az egyediség és a mai fiatalok maximális elérése, megszólítása.

2023. november 6. éjfélig várják a jelentkezéseket. A beküldött anyagokat szakmai zsűri bírálja majd el, így kerülnek kiosztásra az értékes nyeremények is az első három helyezett közt:

Díjazások:

I. helyezett: bruttó 155.000 Ft
II: helyezett: bruttó 105.000 Ft
III. helyezett: bruttó 55.000 Ft

Az eredményhirdetésre 2023. december 1-én, a Siófok55 Városnap keretében kerül sor.

A pályázat hosszú távú célja, hogy megtaláljuk Siófok digitális fiatal nagykövetét, aki kreativitásával segítheti a város marketingkommunikációját a manapság kihagyhatatlan és óriási eléréseket generáló online platformokon.

Bővebb információ és a nevezéshez szükséges dokumentumok az alábbi linken találhatók: https://siofok.hu/helyi-hirek/siofok-mutasd-be-a-varost-a-fiatalok-szemevel

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)