Rögzítés csavarok nélkül? Igen, lehetséges!

Ne lyuggasd ki a falat, ha nem muszáj! Így rögzíts egyszerűen szinte bármit! Szeretnél rögzíteni valamit, de nem szívesen fúrnád szét a falat? Csúszásmentessé tennéd szőnyegeidet, összeragasztanál valamit? Csavarokkal, tiplikkel, szögekkel, folyékony ragasztóval való küszködés helyett próbálj ki inkább valami újat…

Bemutatjuk az Ivy Grip Nano átlátszó kétoldalas ragasztószalagot , ami speciális anyagának köszönhetően szinte bárhova odaragad. Mostantól fúrás, szögelés, csavarozás nélkül rögzíthetsz, ragaszthatsz fel bármit!

Ivy Grip Nano - mostantól nem kell minden apróság miatt fúrni, szögelni!

Az Ivy Grip nanotechnológiás szalaggal elfelejtheted a fúróval, tiplikkel való küszködést. Víztiszta akril gél anyagból készült, nem hagy nyomot a falon, a padlón, sem a rögzíteni kívánt tárgyon. Bődületes erővel tart, ugyanakkor leszedhető, lemosható, így többször is felhasználható, sokoldalú találmány. Víz- és időjárás álló, extrém módon rugalmas.

Képzeld csak el, mennyivel könnyebb lesz, hogy mostantól nem kell minden apróság miatt lyukat fúrnod a falba. Legyen szó dekorációról, bármilyen rögzítésről, az Ivy Grip Nano kül- és beltéren is megállja a helyét. Ideális otthoni, céges használatra egyaránt. Albérletekbe, kollégiumokba, minden olyan helyre is ajánlott, ahol nem lehetséges fúrni, szögelni (pl. túl vékony falak esetén).

Hogyan használd?

Az Ivy Grip-hez nem szükséges különösebb kézügyesség: csak vágj le egy darabot, távolítsd el a védőréteget és már ragaszthatod is, ahova csak szeretnéd. 1 mm vastag, 30 mm széles, 3 méteres hosszúságban érheted el. Egyszerűen, ollóval tetszőleges méretre szabhatod.

Milyen felületekhez ajánlott?

Az Ivy Grip Nano sima, tiszta, nem porózus, zsírmentes felületeken tapad a legjobban. Durva, nedves vagy egyenetlen felületek kivételével bárhova felragaszthatod. Kül- és beltéri feladatokra is használható, elképesztően tartós találmány.

Íme, néhány példa, mi mindenre jó:

- rögzítheted vele csúszkáló szőnyegedet, lábtörlődet, bútorodat
- feltehetsz bármilyen festményt, családi fotót, dísztárgyat a falra
- rendszerezheted dolgaidat (pl. kulcsok, távirányító, fogkefe, egyéb használati tárgyak)
- falhoz rögzítheted hosszabbítóidat, kábeleidet
- kidekorálhatod házad, lakásod, irodád, üzlethelyiséged
- autóban könnyedén ráhelyezheted mobilod, tableted vagy GPS-ed

Rendeld meg itt!

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)