RetroPark - Dieter Bohlen LIVE koncert a Budapest Parkban

Pár hónappal ezelőtt adtuk hírül, hogy a népszerű előadóművész Németországban és Ausztriában ad élő koncertet. A magyar zenerajongók is örülhetnek, mert először és talán utoljára ad önálló koncertet a Modern Talking frontembere, Dieter Bohlen hazánkban! A május 14-i, 4 órás koncerten DJ André kezdi a zenei őrületet a Total Dance Mix-szel, Bohlen előtt fellép a Dolly Roll, Samantha Fox és az eurodisco sztárjai: Lian Ross és Ken Laszlo.

Utolsó turnéjának állomásaként érkezik a legnagyobb Modern Talking és Blue System slágerekkel a Budapest Parkba Németország egyik legsikeresebb popsztárja! A 90 perces élőkoncert keretein belül újra átélhetjük a poptörténelem számos kiemelkedő pillanatát élőben, Budapesten!

A német dalszerző, gitáros, énekes, zenei producer. A 80-as évektől kezdve a popzene megkerülhetetlen alakja. Az első sikereket a Modern Talking formációval érte el, öt number 1 kislemezt jegyeznek. Később a Blue System együttessel tizenhárom sikeresebbnél sikeresebb albumot adott ki. Karrierjének legnépszerűbb slágereivel érkezik zseniális show-val a Budapest Parkba!

Jegyek: https://totaljegy.hu/esemeny/dieter-bohlen-from-modern-talking-live-2023/
Az esemény FB-oldala: www.facebook.com/events/677555900537690/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)