Pókember-ékszerek saját stílusra formálva

A Marvel x Pandora új Spider-Man kollekciójával most könnyen kifejezheted az ikonikus hős iránti szereteted. A barátságos és közkedvelt hálószövő olyan aprólékosan megtervezett ékszerköntöst kapott, amelynek részleteit minden Pókember-rajongó imádni fogja. A Pókember ikonikus maszkja által ihletett karkötő, fülbevaló és charmok megragadják a hős dinamikus mozgását. A minták újszerű lehetőségeket nyújtanak arra, hogy hogyan építsd be a mindennapi megjelenésedbe a szeretett hőst.

„Nagyon nagy hatással volt ránk a hip-hop és a fiatalokat övező kulturális közeg, valamint az old-school képregények világa” – mesélte Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli, a Pandora kreatívigazgatói. – „Egy erőteljes és jellegzetes látványvilágot alkottunk meg ehhez a kollekcióhoz, aminek részei a határozott körvonalak és a mindent átszövő pavé.”

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)