Pénztárcabarát strandételekkel vár a Lupa

Elindult a strandszezon a Lupa-tónál, a Dunakanyar kapujában, ahol a természetes víz szerelmesei élvezhetik a napfürdőzést, a családi strandolást, az aktív pihenést vagy a koktélokkal való lazítást. Az idei szezonban a jegyárak nem emelkednek, és a tavalyi kedvezmények is megmaradnak. Újdonságként pedig pénztárcabarát strandételek is elérhetők lesznek.

Az időjárás egyre melegebb, és az előrejelzések szerint akár 30 fok is lehet már, így minden adott a Lupa-tó látogatásához. A nyitónapon az első ötven vendég számára ingyenes lesz a belépés, és a 12 év alatti látogatóknak egész szezonban nem kell fizetniük. A tavalyi jegyárak nem változtak, és továbbra is érvényes az ifjúsági kedvezmény, valamint az olcsóbb belépés a szépkorúak számára. Emellett a 16 óra utáni "sunset" jegy 30% kedvezménnyel vásárolható meg. Jó hír, hogy a változatos büfékínálatban idén megjelennek a pénztárcabarát strandételek is.

A Lupa páratlan élménykínálata pedig idén is csalogató. A Vidámpart a gyermekes szülők központja, ahol egy sekély vizű partszakasz és - többek között - vízidodzsem, trambulin és ugrálóvár teszi teljessé a strandélményt. Tavaly nagy sikerrel debütáltak a Lupán, idén új helyszínen, de változatlan lendülettel száguldanak és repkednek majd a Lupa vizén a Quadro Watersport különböző járgányai: a vízsugárral felemelkedő Flyboard, vagy a hasonló módon röppenő hátizsák, a Jetpack. Választhatjuk továbbá a vízen suhanó különböző eszközöket, mint az Óriásbanán, a Slider, a Crazy Ufo vagy az óriás Fánk. Persze, akinek mindez túl gyors, az egy meditatív SUP-olásra is benevezhet, de a merészebbek egy adrenalinszint-növelő csusszanást is bevállalhatnak az óriáscsúszdán. A homokos strandpályákon pedig ott a strandfoci, strandröplabda, strandkézi, amit csak akarunk. Mindemellett a Lupa-tó Öböl részén egy kedvezményesebb árú strandrész nyújt feltöltődést azoknak, akik a zöld füves tóparti hangulatot részesítik előnyben.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)