One Night Of Tina: fantasztikus koncertshow Tina Turner legjobb dalaival Bécsben

Több mint 200 millió eladott lemezzel és 12 Grammy díjjal Tina Turner a zenei világ egyik legnagyobb ikonja. A One Night Of Tina tisztelgés Tina Turner zenéje előtt, amelyet Németországban, Ausztriában és Svájcban mutatnak be, január 19-én pedig Bécsben a Stadthalle-ben tekinthetjük meg. Az élőshow Tina Turner páratlan karrierjét és legnagyobb slágereit idézi meg (a dalokat angolul élvezhetjük) egy lenyűgöző színpadi előadásban.

Aki szerette az énekesnőt, illetve megnézte Londonban a musicalt, tudja, hogy mire számíthat: csodálatos múltidézésre és elképesztő hangra.

Mindörökké Tina

Csak kevesen tudják, de Tina Turner már 1960-ban ikonná vált, és koncertjei a világ minden táján teltházasak voltak. A One Night Of Tina nemzetközileg is ünnepelt koncertsorozat. Nem véletlen, hiszen a kifinomult fény- és hangtechnikai megoldások, valamint a kiváló társulat olyan élő zenei élményt teremt, mely páratlanul emeli ki Tina Turner legnagyobb slágereit. Legyen szó a Simply the Best-ről, a Private Dancer-ről, a What's Love Got To Do With It-ről vagy a We Don't Need Another Hero-ról, Tina Turner legnagyobb slágerei és az életének drámai hullámvölgyei és csúcspontjai kiváló forgatókönyvet adtak az élő show-hoz, amelyre nemcsak a Tina Turner rajongók, de mindenki emlékezni fog.

A dalok között Tina (illetve az őt alakító angol énekesnő) mesél karrierjének csúcspontjairól és mélypontjairól, felfedi a fájdalmas küzdelmeit és a sikereit. Aztán elhangzik a Phil Spector által producerált River Deep Mountain High, Tina egyik első szóló sikere, és röviddel ezután táncosok lépnek a színpadra. Ezt követik a hipnotikusan vonzó dalok: Private Dancer, Help és a Steamy Windows. Pár perc múlva már egy 60-as évekbeli TV-stúdióban vagyunk, és Tina bemutatja nekünk az Ike és Tina Turner Revue-t.

A show második felében Tina egy medley segítségével mesél lenyűgöző találkozásairól és duettpartnereiről. Legyen szó David Bowie-ról, Rod Stewart-ról vagy Bryan Adams-ról, mindannyian álltak már együtt a színpadon Tinával. Természetesen nem hiányozhatnak a legendás filmzenei betétek sem, mint a Golden Eye és a már említett We Don't Need Another Hero, ugyanúgy, mint a diszkó slágerek Acid Queen, a When the Heartache is Over és a Disco Inferno. Ha valaki mostanáig még nem táncolt, legkésőbb most elkezdi, ahogy a show a csúcspontjához közeledik.

A végén pedig jönnek a Rock Királynőjének legnagyobb slágerei és a nagy finálét a Proud Mary vezeti be: az ráadás sem maradhat el ezen a fantasztikus estén. Elég annyi, hogy 2024. január 19-én a bécsi Stadthalle „F” csarnokában újra „találkozhatunk” a rocknagyival!

Jegyek: www.oeticket.com/event/one-night-of-tina-wiener-stadthalle-halle-f-17251...

Fotó: SHOW FACTORY

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)