Moobius Idővonal - Magyarország legújabb könyves közösségi tere

A könyvszerető közösség igazán otthon érezheti magát, mert a Moobius Idővonalon minden a könyvekről, az olvasásról szól! Regisztrációddal máris létrejön a saját könyves profilod, amelyet kedved szerint alakíthatsz. Saját oldaladon feltüntetheted kedvenc könyveidet, megoszthatod, mit olvasol éppen, mi az, amit már elolvastál, és melyik könyvekre vágysz legközelebb.

A profilodban ráadásul minden befejezett könyv és elolvasott oldal számolódik, így összemérheted másokkal, milyen könyvmoly is vagy igazából.

Ez azonban nem minden! Az elkezdett és befejezett könyveken kívül számos posztfajtát megoszthatsz a Moobius Idővonalon:

- Írhatsz például könyvajánlót. Tetszett a legutóbbi olvasmányod, és legszívesebben mindenkinek ezt ajánlanád? Vagy éppenhogy borzasztó volt, és másokat meg szeretnél kímélni ettől a csalódástól? Ez a tökéletes felület!
- Ha tanácstalan vagy, mit olvass legközelebb, kérheted a Moobius közösség más tagjainak segítségét. Használd a "Mit olvassak?" funkciót, írd le, milyen könyveket kedvelsz általában, és várd a segítőkész válaszokat!
- Indíthatsz szavazást. Nem tudod eldönteni, melyik könyvet add ajándékba gyermekednek? Esetleg érdekel mások véleménye egy általános kérdésben? A szavazás funkció segítségével mindenre fény derülhet!
- Láttál valakit a metrón olvasni, és megmelengette a szívedet? Legutóbbi utazásod során könyves helyszínen jártál? Oszd meg észlelésként, mások is hadd osztozzanak az örömödben!

Ráadásul mindezért rangokat is kapsz, amelyek bizonyos célok teljesülése után automatikusan megjelennek az oldaladon. Hogy miért jó rangokat gyűjteni? Mert ha elég ügyes vagy, te lehetsz az egyike a Moobius top bloggereinek!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)