Mely nyerőgépekkel érdemes játszani Magyarországon?

A kérdés nem éppen olyasmi, ami nap, mint foglalkoztat minket, de ha belegondolunk, akkor van azért létjogosultsága. Az elmúlt években történt események miatt megnőtt az online nyerőgépek felhasználóinak száma, és úgy fest, hogy más okból ugyan, de leszünk mi még otthonmaradásra kárhoztatva. Emiatt aztán érdemes lehet megnézni, hogy valaki, aki most kezdi a kaszinózást, milyen nyerőgépeket próbálhat ki. Pontosabban arra keressük a választ, hogy hogyan lehet kiválasztani a legjobb nyerőgépet!

Kritériumok nyerőgépek választásánál

Ez lényegében nagyon hasonló szempontrendszer, mint amit az online kaszinók kiválasztásánál érdemes figyelni. Annyi, hogy a játék esetében mondjuk nem azt nézzük, hogy hány kaszinója van az adott cégnek, hanem azt, hogy a játékaikat független szervezetek is megvizsgálták-e már. Ezt onnan lehet megtudni, hogy megkeresed a játékot, és a fejlesztő honlapján olyasmit keresel, hogy Provably Fair, vagy esetleg megkeresed az eCogra pecsétjét. Ezen túl pedig még van néhány szempont, amit fontos figyelembe venni:
- RTP: a legfontosabb mutató a játékosok számára az RTP, ami azt mutatja meg, hogy az adott játék hosszú távon (tehát kb. 10000 pörgetés) után a feltett tét hány százalékát juttatja vissza a játékosnak. Ez persze sosem több 100%-nál, a kaszinók általában egy 4-6% előnyt kapnak, ezért a jobb játékok RTP-je általában a 96-98 százalékos érték között mozog. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon a kaszinó nyer, de ha menet közben behúzol pár nagyobb nyereményt, még lehet, hogy te jössz nyertesen!
- Tematika: a játékosok szeretnek olyan nyerőgépeket pörgetni, amelyek lehetőséget biztosítanak nekik arra, hogy számukra kedves tematikát lássanak a tárcsákon. Ezt nagyon jól tudják a játékfejlesztők is, és ezért számtalan különféle téma létezik. Akik blockbusterekben gondolkodnak, játszhatnak olyan játékokat mint a Walking Dead, de akik a western-t szeretik a Dead or Alive II-vel jól szórakozhatnak. Állatokat kedvelők sem maradnak üres képernyővel, mivel vannak tengeri témájú játékok (Great Blue), bölényes játékok (Buffalo Blitz), vagy éppen kutyás, cicás, de még dinoszauruszos játékok is. Fantasy, zene, filmek, mitológia, hétköznapi dolgok (buli, ételek, sütik, stb.) mind-mind megjelent már a tárcsákon. De persze ha a klasszikusokra vágysz, akkor a gyümölcsös, dzsóker és egyéb témák is elérhetők még.
- Funkciók: fontos, hogy olyan játékkal játssz, amelyek használatát meg tudod tanulni. Vannak olyan, főleg klasszikus nyerőgépek, ahol elég egy-két gombot nyomkodni. Másokban olyan extra funkciók is vannak, mint például a Buy Feature, Expanding Reels, Cascading Reels, Sticky Wilds és egyebek. Ezeket a játékokat lehet kifizetődő inkább úgy játszani, hogy előbb kipróbálod őket demó módban, és csak ezután lépsz át a valódi pénzért játszható verzióra.

Három ajánlott nyerőgép a hideg estékre

1. Book of Dead
A Play’n Go egyik legendás játék a Book of Dead, ami az ősi Egyiptomba repít egy kis kincsvadászatra. A játékban a szimbólumok többsége a kalandor-lét és az egyiptomi mintákat követi. A legizgalmasabb dolog benne az, hogy ha a címbeli könyvből három megjelenik elindul az ingyenes pörgetések játéka. Ebben egy szimbólumot kell kiválasztani, amely expanding wild-ként működik, tehát ha egyszer megjelenik, a szomszédos tárcsák egy részét is elfoglalja, növelve nyerési esélyeket.

2. Starburst
Egyszerű kialakításával és gyümölcsöző nyereményeivel nem csoda, hogy a Starburst olyan népszerű az új és a tapasztalt játékosok körében egyaránt. A Starburst egy alacsony volatilitású nyerőgép, ami azt jelenti, hogy gyakrabban nyersz. Ennek ellenére még mindig megnyerheted a téted akár elképesztő, 50 000-szeresét is. Ha ez még nem lenne elég ahhoz, hogy a Starburst az első helyre kerüljön, a nyerőgép rendelkezik egy Win Both Ways funkcióval és egy Starburst Wild szimbólummal is, hogy még nagyobb nyereményekhez jusson.

3. Big Bass Bonanza
Merülj el a Big Bass Bonanza játékban, és készülj fel arra, hogy félelmetes nyereményeket érj el a Pragmatic Play 5 tárcsás, 10 nyerővonalas nyerőgépén. Az alapjáték egyszerű, mégis szórakoztató, de tartsd szemmel a sügér szimbólumot, mert itt rejlik a nagy fogás!

Ha 3, 4 vagy 5 sügér a horgon szimbólumot pörgetsz ki, akkor 10, 15 vagy 20 ingyenes játékot oldasz fel. Az ingyenes pörgetések során a halász vad szimbólumként működik, és segíthet egy kombináció kiegészítésében. Ha összegyűjtesz 4 halászt, további 10 ingyenes pörgetést is kapsz, a Fish Money Collect szimbólumok pedig az alapszint kétszeresét fizetik. A játék azonban itt még nem ér véget. Gyűjts össze még 4 halász szimbólumot, és a kör újra kezdődik, a hal szimbólumok pedig most már háromszoros pénzt fizetnek! A kör még 4. alkalommal is megismételhető, az összes hal szimbólum 10x-es szorzójával!

Fotó: Unsplash.com

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)