Mága Zoltán ünnepi koncertje - 12. Budapesti Újévi Koncert!

A Kárpát-medencében élő magyarság összefogása jegyében kerül megrendezésre Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncertje 2020. január elsején, amellyel immár 12. alkalommal köszönti az előttünk álló esztendőt a Papp László Budapest Sportarénából a Liszt Ferenc-díjas hegedűművész. Európa egyik legnagyobb szabású gálakoncertjén a nemezt kiválóságai, Kossuth-díjas művészek, világhírű előadók, gyermekkórusok és ünnepelt sztárok teszik ismét feledhetetlenné az újévi estét.

Természetesen a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült közös koccintás sem marad el: Budapest Díszpolgára 2020. január elsején is megvendégeli az Aréna közönségét az egri Juhász Testvérek többszörös díjnyertes vörösborával és minden vendégét megajándékozza legújabb, az elmúlt 11 gálakoncert legkedveltebb felvételeiből készült Best of CD-jével.

Az év első estéjén is megújult látványvilág és díszletek között lép majd az Aréna színpadára Mága Zoltán hegedűművész, aki olyan meglepetés produkciókkal köszönti majd közönségét, amelyre az elmúlt tizenegy gálakoncert során még nem volt példa. Világhírű könnyűzenei számok szimfonikus zenekari feldolgozásával, virtuóz hegedűszólókkal színesített produkciókkal várja majd az újévi gálakoncert közönségét a Liszt Ferenc-díjas művész. A koncerten olyan művek csendülnek majd fel, amit eddig soha nem játszott közönség előtt a hegedűművész a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekarával és a Budapesti Gipsy Virtuózokkal. Az est sztárvendégeiként világhírű művészek érkeznek, hogy a teltházas Aréna közönségével együtt köszöntsék a világ több mint 15 milliós magyarságát.

Jegyvásárlás: www.jegy.hu/program/maga-zoltan-xii-budapesti-ujevi-koncert-2020-januar-...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)