A LUPA, a legközelebbi “tengerpart”

Négy új attrakcióval: egy autósmozival, egy horgászcentrummal, egy egyedülálló csúszdával és egy szaunatoronnyal valamint egy megújult helyszínnel, a tavaly még Öböl Strand néven megismert, Dürer Öbölként működő kultúrstranddal színesedett az idei strandszezonban Budapest tengerpartja, a LUPA - amúgy is gazdag - szolgáltatásainak sora.

Budapest tengerpartja nem csupán a szabadidős- és sporttevékenységek változatos tárházát nyújtja, de gasztronómiai kínálatával is igyekszik minden igényt kielégíteni. A két strandon több mint 20 vendéglátóegység nyújt sokszínű kínálatot a hamburgerestől a Costes-ig. A LUPA Beach “gasztrosétányán” egyszerre ott vannak a tipikus strand ételek és a különlegesebb fogások. A vízparti bárok és beach klubok is nagyon színes választékot kínálnak, a kávézótól a koktélbárokon át, a Divino beachbárjáig vagy a Costes Beach Clubban elfogyasztható éttermi fogásokig.

Családosokat is vár a LUPA

A LUPA kifejezett figyelmet fordít a családosokra, ezért a tó körül számos családbarát szolgáltatást alakítottak ki, ami vonzó lehet még az apró csemetéket pátyolgató szülőknek is, de az óvodás vagy iskolás gyerekeknek már kifejezett mennyország az a rengeteg izgalmas lehetőség, amivel a családok számára dedikált partszakaszon és környékén várják őket. A nagyobbaknak ott van a hatalmas vízi kalandpark, ami tulajdonképpen egy nagy, felfújható “vízi vár”, mászókákkal, csúszdával, ugrálókkal. Persze nem lehetnek egész nap csak a vízben a gyerekek, ezért használhatják a látványos, fából készült, tematikus játszóteret is. De van trambulinpark, légvárak, vízi dodzsem és egy hatalmas partra vetett vitorláshajó díszlet is, amin akár szülinapi zsúrokat is lehet rendezni. Emellett az idei évtől már szakképzett gyerekanimátorok segítenek a szülőknek, ha kicsit szabadulnának a gyermek állandó felügyeletétől.

Thaiföld, Dubai és Amerika mellett már a LUPÁN is: Slip and Fly, az ország legizgalmasabb csúszdája

A LUPA idei leglátványosabb attrakciója az ország immár legizgalmasabb csúszdája, ami három különböző dobásszögben “hajítja” a vízbe a látogatókat. Lesz extrém, közepes és úgynevezett alap csúszda, melyek átlagsebessége elérheti a 35 km/órát. A kérdés, hogy melyik dob fel magasabbra, ami akár 4 méter is lehet, illetve messzebbre, ami akár 10 méter repülést is jelenthet a víz felett. A Slip and Fly csúszda a világban egyre több helyen megjelenő beach attrakció, ami rendkívül vonzó és szórakoztató mind a vízimádóknak, mind az extrémebb sportok kedvelőinek. Még csak pár ilyen csúszda található egész Európában, de itthon a LUPA Beach látogatói már mostantól kipróbálhatják a Slip’n’Fly érzést.

És természetesen továbbra is jár a Westend City Center mellől induló LUPAbusz, oda-vissza a nyitvatartás ideje alatt, menetrend szerint, ami itt található: http://LUPAbusz.hu

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)