A lakás design megújítása egyszerűen

Gyakran nem kellenek nagy dolgok ahhoz, hogy a lakás design átalakulását eredményezzék. Sokszor többet lehet elérni apró változtatásokkal. Ez alatt azt kell érteni, hogy ha új színt vinne az otthonába, akkor nem kell feltétlenül mindent a feje tetejére állítania. Cserélje ki a falfestményeket, akasszon ki új fényképeket, változtasson apróságokon, és máris teljesen új miliőt teremthet az otthonában!

A lakás design átalakítása a személyiségének megfelelően

Ha például megváltoztatja a faldekorációt, azonnal megváltozik a szoba hangulata is. Személyes kollázsokkal díszíteni teljesen más, mint művészeti posztereket felakasztani. Persze teljesen típus kérdése, hogy milyen fajta faldekorációt választ. Mindkettő jól nézhet ki. Inkább az a kérdés, hogy a dekoráció hogyan illik Önhöz és a belső térhez.

Mielőtt elkezdené áttervezni a faldekorációt, kérdezze meg magától: Milyen legyen az új lakás design? Milyen stílust szeretne kialakítani? Mert ha minden összhangban van, akkor az automatikusan jó hangulatot eredményez. Milyen színek illenek a négy falra? Van-e egy bizonyos téma, amit szeretne megvalósítani? Van-e egy bizonyos hangulat, amit át akar adni?

Ha ezt mind végig gondolta, elkezdheti a díszítést. Ön inkább poszteres vagy fotós típus? Nem is feltétlenül kell választania, hiszen jól működnek a keverék megoldások is. Például díszítse a fal egy részét emléktárgyakkal és fényképekkel, egy másik fal pedig művészi megjelenést kaphat nyomatok vagy poszterek felakasztásával. Tudta, hogy a saját fotóiból is készíthet falfestményeket? Sőt, a különböző típusú falfestményeket saját szöveggel is személyre szabhatja. Próbálja ki, és teremtse meg a saját „oázisát” ezekkel a kis „javításokkal”!

Gyakran elfeledett dekoratív darabok

Egy lakás átalakításakor sok szempont nyilvánvaló, például az, hogy a falfestmények feldobhatják a lakás designt. Néhány dekorációs darab azonban csak nagyon ritkán kerül a látókörbe. Úgy döntött, hogy átalakítja a lakást, mert kicsit unalmasnak tűnik, és nem sok jóval kecsegtet? Akkor semmiképpen sem szabad elhanyagolnia az apró dolgokat sem, amikor lakását átrendezi.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)