James Bond-ot ünnepli a Danubia Zenekar az Arénában

A március 19-i koncert apropója, hogy minden idők legnépszerűbb titkosügynöke, James Bond 60 éves! Pontosabb 1962-ben mutatták be az első Bond-mozit Dr.No címmel, arra pedig senki sem számított, hogy összesen 25 mozin keresztül követhetjük nyomon kedvenc kémünket. A Danubia Zenekar a Budapesti Operettszínház szólistáival karöltve hozta össze a The Best of Bond Symphonic eseményt, melynek rendezője Homonnay Zsolt és a legismertebb főcímdalok szerepelnek a programban. Az est műsorvezetője Kautzky Armand lesz.

Schiffer Miklós stílustanácsadó szerint „Bond maga a stílus”
A koncert érdekessége, hogy most először dolgozik együtt a Danubia Zenekar és az Operettszínház, illetve Homonnay Zsolt még nem rendezett ilyen nagyszabású eseményt.

Nádasi Veronika az egyik legismertebb Bond-dalt, a Golden Eye-t adja elő, melyet anno Tina Turner vitt sikerre. Az azonos nevű mozi címét a regény írója, Ian Fleming jamaicai otthona után kapta. Nádasi Veronika mellett énekel még Füredi Nikolett, Janza Kata, Polyák Lilla, Dolhai Attila és természetesen Homonnay Zsolt. A Skyfall c. dalban közreműködik Cseh Dalma, az előadás karmestere Tassonyi Zsolt.

A koncerten majd 60 év zenei stílusa mutatkozik be és nem maradhatnak ki az olyan örökzöldek sem, mint a Thunderball (Tom Jones hangjára ki ne emlékezne) vagy a Diamonds Are Forever (Shirley Bassey).

Daniel Craig ugyan elbúcsúzott Bond-tól, mi viszont egy különleges Bond-este részesei lehetünk, és reméljük, hogy a sikerszéria nemcsak filmen folytatódik majd tovább.

Fotó: Art&Lens
Jegyek: www.eventim.hu/hu/jegyek/the-best-of-bond-symphonic-budapest-papp-laszlo...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)