Hogyan aludjunk biztonságosan, kényelmesen?

Te is oldalfekvésben alszol a legszívesebben? Ez a póz kényelmes lehet, azonban nagyon fontos néhány dologra odafigyelni, hogy elkerüld a veszélyeket. Ha nem megfelelő pozíciót veszel fel éjszaka, az nagyon megterhelheti a testet. Ha érezted már úgy, hogy sajog a derekad, hátad reggelente, vagy fájnak a térdeid, akkor itt az ideje javítani alvásod kényelmén. Egy új, ortopédiailag tesztelt találmánnyal káprázatos komfortban lehet részed, elkerülheted a súlyos fájdalmakat.

Leg Pillow alvópárna - hatékony térd- és lábtámasz a teljes alvásidő során

Végre itt egy párna, amit kifejezetten az oldalukon fekvők kényelméért fejlesztettek ki. A Leg Pillow egy ergonomikus térd- és lábtámasz, mellyel ideális testhelyzetet vehetsz fel pihenés közben.

A Leg Pillow megtámasztja a térded, combod vagy vádlid. Gondolj bele, mennyire nagyszerű lesz, hogy mostantól nem fog fájni semmid, mikor felébredsz, frissen, feltöltődve indíthatod a napot.

Mi a titka?

Oldalfekvésnél a legtöbb fájdalmat a csípő és a derék elfordulása, valamint a térdek összekoccanása okozza. A Leg Pillow segít megakadályozni, hogy derekad, csípőd túlzott mértékben elforduljon, valamint hogy térdeid összeütközzenek. Ezzel a különleges párnával megvédheted ízületeidet, gerincedet, egész éjszaka pihentetően, kényelmesen tudsz aludni.

A Leg Pillow-val megfelelő testhelyzetben aludhatsz, nem fog fájni a csípőd, derekad, térded.

A párna kúpos formája révén nem csúszik ki a lábak közül. Speciális memóriahabos anyagának köszönhetően nem lapul ki, forgolódás közben is a helyén tud maradni, nem kell folyton visszaraknod. A hagyományos párnák sokszor befüllednek, ellentétben a jól szellőző, lyukacsos kialakítású Leg Pillow-val. Minden korosztály számára ajánlott, hölgyek és urak egyaránt használhatják.

Hogyan kell használni?

Csak feküdj oldaladra, enyhén húzd fel a lábaidat, majd helyezd közéjük a Leg Pillow-t a nyugodt alvásért. Használhatod comb, térd vagy vádli közé rakva egyaránt, ahogy neked a legkényelmesebb.

A párna 25x25x15 cm-es mérettel rendelkezik, levehető és mosható huzattal látták el, tisztítása nagyon egyszerű.

Amint egyszer megtapasztaltad a Leg Pillow egyedülálló komfortját, biztosíthatunk, hogy többé nem akarsz majd lemondani róla!

Kinek ajánlott a Leg Pillow alvópárna?

- mindenkinek, aki az oldalán fekve szeret aludni
- mindenkinek, aki fájó, sajgó ízületekkel ébred reggelente
- mindenkinek, akinek sokszor nehezére esik megtalálni az ideális alvópozíciót
- mindenkinek, aki megkímélné gerince, dereka, csípője, térdei egészségét
- mindenkinek, aki szeretne egész éjjel komfortosan, nyugodtan pihenni
- térdműtét után levőknek
- időseknek, nehezen mozgóknak
- mindenkinek, aki imádja az újdonságokat

Tegyél most a nyugodt, kényelmes alvásért!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)