Hobo 76! Népszerű a Rejtő dekameron albuma!

Földes László Hobo 76 éves lett!. Bár színházi fellépései, koncertjei a pandémia miatt sorra elmaradtak, születésnapján kívül is van mit ünnepelnie, alig néhány hét leforgása alatt elkapkodták a tavaly év végén megjelent, 14 dalt tartalmazó saját kiadású albumát, a Rejtő dekameront. A rendkívül kedvező fogadtatásra, valamint az azóta érkező előrendelések magas számára való tekintettel újranyomták az exkluzív kiadványt, amelyből immáron újfent vásárolhatnak az érdeklődők.

Így még több rajongóhoz eljuthat a legendás Rejtő-hősöket (Piszkos Fred, Troppauer Hümér, Fülig Jimmy és a többiek) dalokban és a néhai Korcsmáros Pál stílusában megrajzolt képregénykockák segítségével megidéző album.

Emellett Hobo elkészült legújabb, Térdig a szarban, fülig a szeretetbení/em> című könyvével is, melynek mottója a szerző szerint akár ez is lehetne: "A vén ripacs visszanéz". A több mint hatszáz oldalas mű mellé két - régi számok új verzióját és új dalokat egyaránt tartalmazó - CD is jár mellékletként. A kiadvány a tervek szerint júniusban a Könyvhétre jelenik meg.

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)