Gyerek klubot indít Mahó Andrea

Mahó Andrea gyerek klubot indít, szeptembertől rendszeresen tart majd személyesen foglalkozásokat 6 és 18 év közötti gyermekeknek. A színésznő fontosnak tartja, hogy a mai rohanó világban a gyerekeknek is legyen hol kiengedniük a gőzt.

"Már régóta motoszkált a fejemben, hogy gyerekekkel foglalkozzak, az előzménye a nyári táborom volt, ahol a gyerekek annyira jól érezték magukat, hogy mindenképpen szerettek volna évközben is találkozni. Fontosnak tartom, hogy a mai rohanó világban a gyerekeknek is legyen hol kiengedniük a gőzt, ahol arról beszélnek amiről csak akarnak, és szeretném megtanítani nekik, hogy merjenek álmodni, legyen bátorságuk elindulni az álmaik irányába. Sokat fogunk nevetni, beszélgetni, játszani és játékosan tanulni" - mondta Mahó Andrea.

A színésznőként és énekesnőként is sikeres művésznek nem csak a tehetségkutatás és gondozás a célja a klub létrehozásával. Mahó Andrea egyébként nem csak a való életben, hanem a színpadon is közel került a gyermekgondozáshoz. A Mary Poppinsban főszerepet, egy igazi dadát játszik, és érkezett egy újabb nevelőnő is az életébe: novemberben mutatják be a Pesti Magyar Színházban a Muzsika hangját, ahol ő lesz a női főszereplő, Mária megformálója.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)