Geszti Péter és Péterfy Bori vad kollaborációja

Hogy mi? Péterfy Bori és Geszti Péter egy párban? Az őrült szerelemnek semmi sem állja útját! Legalábbis abban a vadonatúj, őrült duettben és videó klipben, amelyben a mainstream rapper és az underground díva egymásra találnak. Igaz, ehhez előbb el kell tenniük láb alól a vetélytársaikat.

„Ugye, ha elhagysz, veled mehetek?”

Van az úgy, hogy a szerelem tússzá tesz bennünket. Boldog foglya leszünk egy embernek, mert miközben érezzük a kiszolgáltatottságot, mégis szimpátiát, sőt, szerelmet érzünk rabtartónk iránt. Ennek a Stockholm szindróma jellegű érzelmi helyzetnek a fonákságáról és abszurditásáról szól ez a friss és vidám popdal.

A nem mindennapi dalhoz nem mindennapi film is készült LeHo Legacy rendezésében. Az abszurd krimi-vígjáték nem takarékoskodik fekete humorral és meglepő fordulatokkal, sőt, külön történetet kerekít a dal köré.

Geszti Péter az ország egyik legnagyobb poplegendája, aki 60. születésnapja alkalmából egy hatalmas Aréna show-ra készül, ahol a teljes zenei és előadói pályájának meghatározó korszakait eleveníti fel. 2025. január 25-én a Budapest Arénában a Rapülők pergő nyelvű rappere, a Jazz+Az zenei életérzés egyik feltalálója, a Gringo Sztár kozmopuritán műfajhuligánja, A Dzsungel könyve, A Pál utcai fiúk és az Ezeregy Éjszaka musicalek dalszövegírója mozgalmas és színes pályájának legfontosabb zenésztársaival lép fel.

Jegyek: https://geszti-sixty.broadway.hu/2025-01-25-20-00

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)