Filmzenei slágerek Horgas Eszter új korongján

Az új hanganyagon régi magyar filmzenei slágereket dolgoztak fel, mint a Meseautó, Pá kis aranyom, Vártalak, Mindig az a perc , Szeretni Bolondulásig, Szívemben bomba van, Szomorú vasárnap, Kislány kezeket fel, 2x2 néha 5…. az új cd-t koncertsorozat is követi 2012-ben.

A fergeteges koncert sztárvendége Botos Éva színművésznő lesz, aki nem csak a színházi szakma legjobb kritikáit kapja, hanem mint énekesnő is feltűnt néhány éve a színpadokon. Horgas Eszter művésznő mint színész-énekest hívta meg az új produkcióba. Botos egyedi, lélekbe ható hangszíne, és Horgas virtuozitása különlegesen nagy találkozás. A bemutató másik vendége a szerb származású Milos Punisic, a nemzetközi zenei színpadok egyik kitűnő harmonika virtuóza. Az előadás egyik nagy kihívása, hogy ezek a nagyon ismert, sokszor unalomig játszott melódiák hogyan tudnak új színekkel megtelni és hatni a ma emberére.

Az új, 24. Horgas Eszter album közreműködői a hazai élet legjobbjai:
Cseke Gábor: zongora-szintetizátor,
Dajka Krisztián: gitár,
Gyenge Lajos: dobok,
Pusztai Csaba: ütőhangszerek,
Hárs Viktor: basszusgitár.

Az album igazi csemege mindazoknak, akik a finom nosztalgikus zenét éppen úgy kedvelik, mint az új, virtuóz, modern hangzású szórakoztató dalokat.

A művésznő új albumának bemutatóját január 12-én Szegeden, február 18-án Debrecenben a Kölcsey Központban, március 9-án Budapesten a Centrál Színházban, majd az ország egyéb városaiban tartja.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)