Fényorgia a Nemzeti Galériában - az Ébred a város c. dalhoz

Kiemelte ismét Budapestet egy különleges art kollaborációval JumoDaddy, Lábas Viki, MC Kemon, a Light Positive csapata és a Rockstar Photographers teamje. A Nemzeti Galériában megrendezett látványos fényshow a város számos pontját beragyogta - most pedig itt a klip: az Ébred a város című dal, amely a karantén utáni újraindulást ünnepli.

JumoDaddy, aki egy nagyon húzós tracket készített, ami dinamikájában tökéletesen reflektál a vérpezsdítő látványra, hangulatában pedig ténylegesen felébreszti a várost. Lábas Vikit (Margaret Island) és MC Kemont (Irie Maffia) hívta segítségül.

Az egyedülállóan látványos, grandiózus videót a Magyar Nemzeti Galériában forgatták, a helyszínt a Light Positive csapata 100 db mozgófejes, zenére programozott intelligens lámpával világította be. A történet szerint JumoDaddy, Viki és Kemon egy szupertitkos buliba érkezik az üres Galériába, aminek egészen a tetejéig jutnak, miközben akkora party-t csapnak, hogy az egész várost felrázzák vele. A különleges, káprázatos estét a Rockstar Photographers teljes csapata dokumentálta, ebből hat operatőr csak a forgatással foglalkozott. Számos szögből örökítették meg Budavári Palota kivilágítását, aminek legfőbb nehézségét az okozta, hogy rövid ideig voltak ideálisak a fényviszonyok.

A zeneipar legkülönfélébb szereplőinek art összefogása született meg tehát az Ébred a város, ami elképesztő látvánnyal és pörgős beatekkel ünnepli Budapest újranyitását!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)