Fantasztikus Pet Shop Boys koncert ismét Budapesten!

A Pet Shop Boys 1981-ben alakult Londonban, első komolyabb áttörésük mégis Amerikában volt a diszkókorszaknak és a West End Girls című számuknak köszönhetően. Innentől kezdve berobbantak a zenei életbe. Dreamland – Greatest Hits Live címmel ismét turnéra indultak. Számos helyszíne – Berlin, Brüsszel, Stuttgart, Amszterdam, Varsó, London, Manchester, Oslo és Stockholm – mellett a magyar rajongóknak csak a Budapest Park-ba kell kimenni 2022. július 6-án!

A zenekar nagy hatással volt a melegkultúrára is, Neil Tennant maga is comig outolt 1994-ben. Az „It's A Sin”, a „Was It Worth It?” vagy a „Being Boring” szövegvilága és zenéje ma is fontos részét képezi az LMBT-közösségnek. A kultikus szintipop csapatot nem csak a neve tartja fiatalon – Neil Tennant a maga 65 évével, és Chris Lowe, aki idén töltötte be a 60-at, már nem igazán fér bele a „fiú” kategóriába –, hanem az is, hogy közel négy évtizede töretlenül jelen vannak a popzenében.

33 éves a népszerű Pet Shop Boys! 2020-ban új lemez és koncertturné Európában!

Az új korong korong ismételten Stuart Price produceri segédletével készült, és Berlinben, valamint Los Angelesben rögzítették. A 10 tracket tartalmazó anyagról már megjelent a Years and Years közreműködésével készült „Dreamland” című dal. A lemez dallistája:

1. Will-o-the-wisp
2. You Are The One
3. Happy People
4. Dreamland
5. Hoping For A Miracle
6. I Don’t Wanna
7. Monkey Business
8. Only The Dark
9. Burning The Heather
10. Wedding in Berlin

A ma is népszerű duó 2022 májusában indul ismét turnéra Anglia- és Európa-szerte a Dreamworld – Greatest Hits Live című show-val. A „srácok” angol és német nyelvterületen adják a legtöbb koncertet. A koncertturné május 1-jén indul a németországi Berlinben, majd az alábbi helyszíneken folytatódik, ahol a jól ismert Pet Shop Boys-slágerek mellett az új korong dalai is elhangzanak. Brüsszel, Amszterdam, Stuttgart, Lipcse, Bécs, München, Frankfurt, Hamburg, Varsó, London, Manchester, Birmingham, Cardiff, Newcastle, Glasgow, Stockholm, Oslo. A szomszédos Ausztria mellett Magyarországra is jönnek a fiúk!

Jegyek: https://www.budapestpark.hu/events/petshopboys-20220706

A duó hivatalos oldala: https://petshopboys.co.uk/
FB-esemény: https://www.facebook.com/events/1056642978436029/

Értékelés: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)