Eros Ramazzotti hazajár Budapestre - albumturné áprilisban!

Az olasz világsztár visszatérését mi más jellemezhetné, mint nagyszerű stílus és világraszóló hatás. A Battito Infinito egy olyan átfogó nemzetközi projekt, amely a lemezkiadást és az új világkörüli turné munkálatait összevonta. Ennek keretében 60 város mellett Budapesten április 19-én mutatja be új dalait és régi slágereit Eros Ramazzotti a Sportarénában.

Az Ama c. kislemez, ami egy olyan rekordokat döntögető énekes-dalszerző megújult művészi identitásának kinyilatkoztatása, aki több mint 35 éves pályafutása során 70 millió lemezt adott el, és több mint 2 milliárd streamet gyűjtött világszerte.

"Úgy gondolom, hogy egy koncert a legjobb módja annak, hogy megünnepeljük a hamarosan megjelenő új dalokat. Mindent beleadtam, ott voltam az album születésének minden egyes percében, ügyeltem az arányokra és a kis nüánszokra. Ezért a koncert minden egyes percében ott lesz egy kis darab belőlem és a történetemből. Alig várom, hogy újra találkozhassak a rajongóimmal, mert hiszem, hogy ez a legjobb módja annak, hogy szembenézzek ezzel a komplex érzéssel, és újra elkezdjünk zenélni. Együtt." - mondta Eros Ramazzotti.

Az AMA, a BATTITO INFINITO című album, valamint EROS sikeréhez hozzájáruló egyéb jelentős dalok mind szerepelnek majd a WORLD TOUR repertoárjában, amely - a sevillai, agrigentói, veronai, athéni és caesareai előbemutatók után - 2022. október 30-án Los Angelesben veszi kezdetét. Az első koncerthelyszínek Észak-, Közép- és Dél-Amerikában lesznek, majd a turné 2023. februárjától májusáig további 10 olaszországi dátummal érkezik Európába.

Jegyinfó: https://koncertpromo.jegy.hu/program/eros-ramazzotti-137059?q=eros+ramaz...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)