Csókkirály koncert – tisztelgés Fenyő Miklós életműve előtt!

Különleges hódolat a magyar rock n’ roll, a Hungária együttes és Fenyő Miklós páratlan életműve előtt. A másfél órás látványos, remek hangulatú Csókkirály koncert showban, június 9-én (Margitszigeti Szabadtéri Színpad) elhangzanak a legnépszerűbb Fenyő Miklós és Hungária slágerek 7 sztár énekes előadásában, Szente Vajk rendezésében, valamint közreműködik a Crescendo Music Orchestra és Női Tánckar.

„Számomra nagy megtiszteltetés, hogy egy önálló show műsorral tisztelegnek kollegáim a munkásságom előtt. Remélem, hogy más énekesek előadásában is helytállnak a dalaim. Kívánok sok sikert!” - Fenyő Miklós -

A nagyszerű és több generációt átölelő, - így az egész családnak szóló - koncert show monumentális mozgó díszletekkel, jelmezekkel mutatkozik be a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, amelyet országos turné követ. A koncert rendezője, a mai magyar zenés színház egyik legmeghatározóbb alkotója, a kiváló író, rendező Szente Vajk, alkotótársa a Shrek, az Apáca Show, a We Will Rock You, a Puskás musicalek koreográfusa, a nagyszerű Túri Lajos Péter, látvány- és animációtervezője Madarász “Madár” János, aki megannyi hazai előadó és színházi előadás mellett az Ákos koncertek, a Madách Színház szuperprodukcióinak világítás és animációtervezője.

Az előadás szünet nélkül kerül bemutatásra Vastag Csaba, Király Viktor, Radics Gigi, Szulák Andrea, Zséda, Csonka András és Heincz Gábor Biga közreműködésével, valamint biztosan felcsendül a címadó Csókkirály, a Hotel Menthol, a Casino Twist. Micsoda buli, Isztambul és a népszerű Csavard fel a szőnyeget c. sláger. Hosszú szünet után egy fergeteges nyáresti buli vár mindazokra, akik Budapest szívében szeretnék élvezni a szabadság hangulatát!

Jegyek https://margitszigetiszinhaz.jegy.hu/program/csokkiraly-koncert-121485/7...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)