Az első hazai önfotózó stúdió Budapesten

Az Oktogontól néhány percnyire található a Pix Budapest Self Photo Studio, ami teljesen új fotós élményt nyújt azoknak, akik például amatőr fotósként szeretnék magukat kipróbálni profi gépekkel, vagy azoknak, akiknek kellemetlen idegenek előtt pózolni és inkább meghitt hangulatban szeretnének készíteni pár képet. A 120 négyzetméteres üzlethelyiségben két műterem kapott helyet.

A Pix Budapestet alapító vállalkozó triónak nem ez az első üzlete, régóta dolgoznak már együtt. Szerettek volna újabb közös bizniszbe fogni, eredetileg egy nagy 200-300 négyzetméteres raktárhelyiséget kerestek, hogy profi fotótóstúdiót nyissanak, de nem találtak megfelelő helyet, majd rábukkantak a self photo stúdiók ötletére, ami akkor még inkább Kelet-Európában volt igazán népszerű és elterjedt. Nyáron látták a hírt, hogy az Egyesült Államokban is megnyílt két hasonló műterem, Közép-Európában viszont egy sem volt még akkor, tehát belevágtak az új vállalkozás felépítésébe. Egyből beleszerettek az önfotózó stúdió ötletébe, az innovációba, és abba, hogy egy ilyen fotózás mekkora élményt jelenthet azon túl, hogy kézzel fogható ajándékot, vagyis kinyomtatott képeket is kapnak az ügyfelek. A fotózás nem volt új terület a vállalkozóknak, hiszen előtte is foglalkoztak már iskolai fotózással, és szerettek volna valami merőben újat elhozni Magyarországra.

A fotózás és a képválogatás alatt sem zavarja meg senki a vendégeket, és az elkészült képeket is csak a készítők látják. Ha kérjük az összes elkészült képünket digitális formában, akkor fél órán belül már le is tölthetjük a felhőből.

Lényeges, hogy akár párok érkeznek randiprogramra, vagy családok kicsi babával, mindenképpen nyugodt környezetben, magukban tölthetik el azt a fél órát, senki nem fogja megzavarni őket. A Pix Budapest állatbarát műterem, így kutyákkal, macskákkal, csincsillával vagy bármilyen kis házi kedvencünkkel is mehetünk fotókat készíteni.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)