5 hónap van hátra a Nova Rock-ig!

Öt hónap hosszú időnek tűnhet, de sokan úgy vannak vele, hogy jobb előre tervezni, mint később nagyot koppanni. Ráadásul, ha megnézzük az alábbi fellépők kínálatát, akkor kevesen vannak, akik nem mondják, hogy „Aztaaaa!”, hiszen elképesztően impozáns a line-up.

Tenacious D, Papa Roach, Prodigy, Scooter, Slipknot, Within Temptation, Nightwish, Amon Amarth, Simple Plan, The Hu, Sum 41, Arch Enemy, Disturbed, Powerwolf... ‚ és még megannyi más zenekar szolgálja majd ki a műfajért rajongók igényeit. Egyet érthetünk abban, hogy elképesztően nehéz lesz eldönteni, melyik színpadot keressük majd fel, annyira erős a felhozatal.

Ami pedig a jegyárakat illeti, a heti bérlet kevesebb, mint 250 EUR, napijegyek pedig már 114,99 euróért szerezhetők be.

Aki Magyarországról látogatja majd a fesztivált, érdemes Győr és vonzáskörzetében szállást néznie - főleg a környező falvakban. Tapasztalatunkból kiindulva Mosonmagyaróvár és Hegyeshalom környéke már akár évekre előre le van foglalva.

Nickelsdorftól minden évben busz és taxi is szállítja a fesztiválozókat (ráadásul meglehetősen korrekt árakon)

A fesztivál körzetében lehetőség van parkolásra is, azonban két dologra felhívnánk a figyelmet!

- Érdemes időnként ránézni az autóra (egyszer mi vittünk vissza Hegyeshalomra egy srácot, akinek ellopták mind a 4 kerekét, amíg parkolt...)
- Illetve nem árt egy kis tájékozódás annak, aki még sosem vezetett Ausztriában: https://www.austria.info/hu/jo-tudni/utazasi-tudnivalok/altalanos-kozlek...

További információ a fesztiválról a hivatalos oldalon https://www.oeticket.com/artist/nova-rock/?affiliate=MT7#calendar-start=... érhető el.

Értékelés: Nincs Átlag: 4.7 (3 szavazat)