3D Gallery Budapest – különleges és kézzel fogható élmény

Ha galériákat látogatunk, akkor ott tartózkodásunk alatt nem érinthetjük meg a festményeket vagy a kiállított tárgyakat. Ezzel szemben a 3D galéria Budapest belépővel egy olyan művészeti galériába juthatunk el, ahol arra bíztatnak, hogy eredeti és saját fotókat készítsünk a 3D-s képekről. Ráadásul korlátlan számú fényképet saját telefonnal vagy fényképezőgéppel, így többféle beállítást is kipróbálhatunk a hatékony eredmény érdekében, mindezt az egyedi tárlatvezetés teszi felejthetetlenné a főváros szívében.

A felhőtlen szórakozás

A festmények speciális technikával készültek. Bebizonyítják, hogy mennyire fontos valójában a perspektíva, és megismerkedhetünk a kreatív és önálló művész létének alapjaival. A legjobb dolog az, hogy ezt úgy teszi, hogy nem kell eltennie a telefonját. Mobileszköz, vagy kamera használata és természetesen a jókedv kötelező!

A korlátlan számú képek mellé a jegyár tartalmaz egy nyomtatott fotót is és valamennyi általuk készített képet e-mailen küldenek el.

Az interaktív festmények azt jelentik, hogy szabadon érinthetjük a képeket, és aktívan részesei lehetünk a lenyűgöző fotók szerkesztésének. Hasznos információ, hogy a festmény-repertoárt folyamatosan cserélik, érdemes időnként visszanézni és megtapasztalni a gyakran változó 3D galériát!

Bővebb információ és jegyvásárlás: https://3dgallerybudapest.hu/jegyvasarlas/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)