28 év (!) után új dallal jelentkezik a legendás Hungária

Az egyik leghatalmasabb koncertjére készülő, legendás Hungária visszatér nem csupán a színpadra júniusban, hanem az olyan műhelymunkához is, amely meghatározta az együttes sikerét. Az új ötlet, "Karácsonyra rock and rollt kérek", Várkonyi Attilától, azaz DJ Dominique-tól ered, aki egy baráti beszélgetés során felvetette, van-e karácsonyi dala a Hungáriának.

A válasz, rövid tűnődés után, a "nem" volt, és így azonnal beindult a folyamat. Az elhatározásból gyorsan tett következett, és a kiemelkedő profizmusnak köszönhetően néhány nap alatt létrejött a Hungária vadonatúj, egyben első karácsonyi dala.

A felvételen minden énekhang és hangszer élőben szólal meg, néhány héttel ezelőtt rögzítették, és most egy igazi '80-as évek hangulatát idéző videóklippel is bemutatkozott a csapat. Dolly, Fenyő Miklós, Novai Gábor és Szikora Róbert végre együtt tűnik fel újra a képernyőn!

A csapat koncertbejelentése óta izgalmasan feszül a levegő, hiszen 2024. június 1-jén az újjászületett Puskás Ferenc Arénában tervezik életre kelteni a rock 'n' roll szellemét. Annak ellenére, hogy mind a négy tag sikeres szólókarrierrel büszkélkedhetett 2023-ban, mindannyiuk számára - érthető módon - a nyári esemény vált a legfontosabbá.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)