10. jubileumi évadköszöntő Mága Zoltán koncert

Mága Zoltán 2018. január 1-jén jubileumot ünnepel a Sportarénában, így minden eddiginél különlegesebb koncerttel, világsztárokkal és káprázatos látványvilággal készül a X. Jubileumi Budapesti Újévi Koncertre. A koncert sztárvendége a világ legismertebb zenei szaktekintélye - a tizenkilencszeres Grammy-díjas David Foster!

Öt kontinens, száz ország, több mint ötezer koncert, közel százhúszezer ember a kilenc teltházas Arénában, több tízmillió tévénéző határainkon innen és túl, önálló tévéshow Amerika legnagyobb közszolgálati televízióján, 10 dupla platina lemez, 10 platina DVD, többszörös Guinness-rekord, közel száz hazai és számos nemzetközi díj, a világ legrangosabb színpadai. Ez jellemzi a számok tükrében Mága Zoltán 33 éves pályafutását. A nemzetközi hírű hegedűművész jubileumi koncertre készül, világszínvonalú látványvilággal, klasszikus zenei és igényes szórakoztató repertoárral, valamint világklasszis fellépőkkel ünnepel 2018. január 1-jén a X. Jubileumi Budapesti Újévi Koncerten, a Papp László Budapest Sportarénában. Sztárvendég a világ zeneiparának meghatározó egyénisége: David Foster! A nagyszabású show-ról Amerika legnagyobb közszolgálati televíziója, a PBS készít felvételt és főműsoridőben mutatja be azt 120 milliós nézőközönségének.

A jubileumi koncerten is világklasszisokat hallhat majd a közönség, hiszen a nagyérdemű már megszokta, hogy a világ legrangosabb színpadairól érkező sztárvendégek és hazánk legjelesebb művészei varázsolják el a publikumot Mága Zoltánnal és a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekarral. A tizedik gálaesten a közönség garantáltan világraszóló produkciónak lehet részese.

Immár tíz esztendeje, hogy a világhírű hegedűvirtuóz megteremtette a Budapesti Újévi Koncert hagyományát. Az azóta tradicionálissá vált újévi hangverseny Európa legnagyobb újévköszöntő gálaestjévé nőtte ki magát, amelyet Bécsben is évről évre megrendeznek, 2018 januárjában már negyedik alkalommal.A Guiness Rekordok közé bekerült közös koccintás 2018-ban sem marad el, a hegedűvirtuóz ez alkalommal is megvendégeli a közönséget a Juhász Testvérek többszörös díjnyertes vörösborával. A X. Jubileumi Budapesti Újévi Koncert közönsége Mága Zoltán Best of CD-t kap ajándékba.

A hagyomány folytatódik! Legyen részese Európa legnagyobb újévköszöntő show-műsorának!

Jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/maga-zoltan-x-budapesti-ujevi-koncert-2018-7...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)