Spring Breakers - Csajok szabadon

Eredeti cím: 
Spring Breakers

Négy szexi főiskolás csajról szól a mozi. A legjobb barátnők és unatkoznak a campuson de mihamarabb pénzt kellene szerezniük a tavaszi szünetre. Izgalmakra és kalandra vágynak…hamarosan megkapják egy rapper személyében, aki csak annyit kér, hogy raboljanak ki egy gyorséttermet.

A film a 69. Velencei Filmfesztiválon debütált Selena Gomez, Vanessa Hudgens és az igazán sokoldalú James Franco-val.

Brit, Candy, Cotty és Faith a gimi óta a legjobb barátnők és most együtt járnak fősulira, ahol unatkoznak, és valósággal „szomjaznak” egy kis kalandra. A tavaszi szünetre némi pénzt kellene keresniük és hamarosan ez a gond is megoldódik, amikor találkoznak „Fortunával” Alien rapper személyében. Aki megígéri a lányoknak, hogy unalom hamarosan. Alien arra kéri a csajokat, hogy raboljanak ki egy gyorséttermet a könnyű pénzszerzés reményében. Egy biztos ezt a tavaszi szünetet soha nem fogják elfelejteni.

A rendező részben saját ötlete alapján írta a film sztoriját csak a gördeszkázó srácok unatkozása helyett dögös csajokat helyezett a középpontba. Az eredeti szereposztásban Emma Roberts is szerepelt volna, de őt később dobták a projektből. Rachel Korine neve eleve már biztos volt, lévén, hogy apja a rendező. James Franco karakterét pedig egy underground rapművészről, a floridai Dangerous-ról mintázták.

Bemutató: 
csü., 2013/03/21
Rendező: 
Harmony Korine
Szereplők: 
Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine, James Franco.
Forgalmazó: 
Fórum Hungary
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (2 szavazat)