Rio, szeretlek

Eredeti cím: 
Rio, Eu Te Amo

A Párizs, szeretlek! és New York, I Love You után most elkészült a Rio, szeretlek!, amely újabb kulturálisan sokszínű világváros ódáit mutatja be a közönségnek, díszletként pedig egy csodálatos város helyszíneiben gyönyörködhetünk. Az epizódokat világhírű rendezők készítették.

10 rövid szerelmes történet Az Isten városa, A nagy szépség, a Robotzsaru és a Rio 1-2 animációs filmek rendezőitől. A "Szeretlek"-sorozat legújabb része az egzotikus brazil város, Rio de Janeiro antológiája. A Rio, szeretlek! a metropoliszhoz kötődő ódák, romantikus történetek gyűjteménye. Rio sokak szerint Dél-Amerika legszebb városa, amely híres a szambáról, a Copacabana strandjáról, a kulturális sokszínűségéről, a karneválról, a Megváltó Krisztus Szobráról, és a focijáról is, amelyek mind-mind ihletők voltak, és rendkívüli témákat adtak a város és lakói életének megfilmesítéséhez.

A 10 epizódból álló filmet 10 rendező készítette, és mindegyik epizód középpontját a város gyönyörűségei és szerethetősége adja. Ez a néhány epizód Rio hatmillió lakosát, a város lüktető mindennapjait mutatja meg: Rio, szeretlek!

Bemutató: 
csü., 2015/03/05
Rendező: 
Guillermo Arriaga, Stephan Elliott, Sang-soo Im, N
Szereplők: 
Vincent Cassel, Harvey Keitel, John Turturro, Emily Mortimer, Vanessa Paradis, Jason Isaacs, Fernanda Montenegro, Nadine Labaki, Cleo Pires
Forgalmazó: 
Vertigo Média
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)