Elemi szerelem

Eredeti cím: 
Une Recontre

Az Elemi szerelem a nagysikerű LOL - Zűrös kamaszok rendezőjének új alkotása, amelyben ezúttal is Sophie Marceau viszi a prímet. Marceau újra romantikus vizekre evez, ezúttal François Cluzet oldalán. A romantikus vígjáték magával ragadó módon mutatja be két középkorú, vadidegen ember egymásba botlásának és párkapcsolati dilemmáinak történetét.

Elsa sikeres írónő. Pierre sikeres ügyvéd.
Pierre tizenöt éve él boldog házasságban családapaként. A mai napig szerelmes feleségébe, élvezi a családjával töltött időt, és a vele járó mindennapi teendőket is. Egyik este, egy összejövetelen találkozik a gyönyörű Elsa-val, és azonnal felforrósodik köztük a levegő, mindkettőjükben azonnal fellángol valami. Egyértelmű vonzalmukat igyekeznek felelősen kezelni. Pierre felesége iránt érzett szerelme, és Elsa szabálya, miszerint házas férfivel nem randizik, visszatartja őket attól, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz.
Ám amikor pár nappal később véletlenül ismét egymásba botlanak, a vonzalom rajongásba csap át. Tovább már nem tudják titkolni, hogy elválásuk óta ott élnek egymás fantáziájában, és a képzelet és a valóság hamarosan összemosódik számukra...

Bemutató: 
csü., 2015/03/12
Rendező: 
Lisa Azuelos
Szereplők: 
Sophie Marceau, François Cluzet, Lisa Azuelos, Alexandre Astier
Forgalmazó: 
MTVA
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)