Dumb és Dumber kettyó

Eredeti cím: 
Dumb and Dumber To

A hatalmas kasszasikert arató Dumb és Dumber: Dilibogyók rendezői, PETER FARRELLY és BOBBY FARRELLY valamint kreatív brigádjuk húsz évig rágódott a lehetséges folytatáson. A történet beérett, mint egy jó, büdös sajt, és némi cibi-huzi után a két főszereplő, JIM CARREY és JEFF DANIELS is kötélnek állt. Az alpári páros idiótább és elszántabb, mint valaha – az eredmény pedig egy újabb kultikus klasszikus.

Húsz év telt el Dumb és Dumber feltűnése óta, ám a két hős ez idő alatt egy cseppet sem változott – legalábbis ami az agyi kapacitásukat illeti.
Dumb katatón állapotban, egy szanatóriumban múlatja az időt, mióta álmai asszonya elutasította, Dumbernek pedig sürgősen új vesére van szüksége. Mit ad isten, kiderül, hogy van egy felnőtt lánya – a tökéletes donor, akit már csak meg kell találnia. Miután Dumb bevallja, hogy két évtizedig megjátszotta magát, és valójában kutya baja, a nyerő páros hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a családegyesítésbe. És ha ők egyszer útra kelnek, kő kövön nem marad…

Bemutató: 
csü., 2014/12/11
Rendező: 
Bobby Farelly, Peter Farelly
Szereplők: 
: Jim Carrey, Jeff Daniels, Laurie Holden, Kathleen Turner, Rachel Melvin, Rob Riggle, Paul Blackthorne
Forgalmazó: 
Freeman Film
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)