Börni az eszelős temetős

Eredeti cím: 
Bernie

December 13-án kerül a magyar mozikba Jack Black és Matthew McConaughey új filmje, egy vérbeli fekete komédia, a „BÖRNI AZ ESZELŐS TEMETŐS”.Az alkotás - mely magyar szinkronnal kerül a vásznakra - a legnagyobb függetlenfilmes anyagi siker volt az USA-ban idén.

A kis texasi városkában a segéd-temetőigazgató Börni volt a város egyik legkedveltebb lakója. Tanított a vasárnapi iskolában, énekelt a templomi kórusban, és mindig segítő kezet nyújtott, ha szükség volt rá. Mindenki imádta és nagy becsben tartotta Börnit, így nem keltett különösebb
meglepetést, amikor összebarátkozott Marjorie-vel, a dúsgazdag özveggyel, aki viszont a rosszindulatáról volt ismert. Börni gyakran utazgatott Marjorie-nel és még a banki ügyeit is elkezdte intézni. Marjorie hamarosan teljesen a férfi és annak nagylelkűsége függőjévé vált, és Börni igyekezett megfelelni a nő egyre növekvő igényeinek. Börni folytatta a nő ügyeinek intézését, és volt úgy, hogy a lakosok hónapokig sem látták Marjorie-t. A városka lakói szinte sokkot kaptak, amikor kiderült, hogy az özvegy már halott egy ideje és hogy a hatóságok Börnit vádolják a megölésével.

Jack Black játssza a főszerepet ebben a fekete komédiában: egy temetkezési vállalkozót alakít, aki kinyír egy gazdag özvegyet és vígan költi a pénzét.

Bemutató: 
csü., 2012/12/13
Rendező: 
Richard Linklater
Szereplők: 
Jack Black, Shirley MacLaine, Matthew McConaughey, Brady Coleman, Richard Robichaux
Forgalmazó: 
Parlux Entertainment
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)