Hogyan tudnék élni nélkülded? Musical Demjén slágerekkel

A Hogyan tudnék élni nélküled? című musical egy kalandos balatoni nyár történetét meséli el, amely örökre megváltoztatja egy fiatal szerelmespár életét. A Demjén Ferenc slágereire felfűzött felnövés- és egyben felszabadulás-történet forgatókönyvét Kormos Anett Goda Krisztinával írta, a film rendezője Orosz Dénes, és a főszerepekben Törőcsik Franciskát és Ember Márkot láthatjuk majd.

„Egy szerelmesfilm esetében minden azon áll, vagy bukik, kik a főszereplők. Törőcsik Franciska attraktív, muzikális, és tűpontos a színészi játéka. Öröm vele a jelenetek finomhangolása. Márkból pedig csak úgy árad a klasszikus férfibáj: visszafogott és szenvedélyes, zárkózott és extrovertált egyszerre. Szerintem ők ketten nagyszerűek lesznek együtt.” - nyilatkozta Orosz Dénes, a musical rendezője, aki olyan közönségsikereket jegyez, mint a Poligamy, a Coming out, és a Seveled.

A két idősíkon játszódó film történetében a zenei karrierjében és magánéletében is megrekedt harmincas főhősnő egy ismeretlen férfi által írt levélköteget talál elhunyt nagyapja házában. A levelekből egy magával ragadó szerelmi történet rajzolódik ki 1989-ből, amikor a főhős édesanyja barátnőivel a Balatonnál nyaral, és közös életét tervezi az apja által számára kijelölt és természetesen „minden szempontból tökéletes” vőlegényével. A lányok megismerkednek egy rockzenekar tagjaival … és mindent elsöpör a szerelem.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)