Justin a hős lovag

Eredeti cím: 
Justin and the Knights of Valour

A mese 3D-ben meghódítja a mozikat, és egy hihetetlenül izgalmas kalandra várja az egész családot!
Egy humorral, szeretettel teli történet egy fiúról, akinek minden vágya, hogy igazi lovag legyen. Egy szívmelengető történet barátságról, hősiességről és bátorságról. Justin eredeti Freddie HIghmore, Sir Clorex pedig Antonio Banderas hangján szólal meg!

Hősünk, Justin egy olyan királyságban él, amelyet a bürökraták teljesen szétdúltak. Álma, hogy olyan lovag legyen, mint egykor nagyapja volt, azonban édesapja mást utat szán neki. Justin mindenáron lovag akar lenni és otthonát elhagyva különleges kalandra indul. Útja során találkozik a gyönyörű és harcias Taliával, a mókás nevű varázslóval, Melquiades-szel, a jóképű Sir Clorex-szel és három szerzetessel (Blücher, Legantir és Braulio), akik megtanítják, hogyan váljon Justin lovaggá és milyen próbákat kell kiállnia. Szüksége is lesz a tanácsokra és tapasztalatokra, mert a Királyságot fenyegeti az egykori lovag, Sir Heraclio és szörnyű serege, akik a Birodalmat akarják elpusztítani.
Justin tehát élete egyik legveszélyesebb kalandjának vág neki nyomában a furcsa barátokkal, hogy megvédje a Királyságot.

Bemutató: 
csü., 2013/11/14
Rendező: 
Manuel Sicilia
Szereplők: 
Eredeti hangok: Antonio Banderas, James Cosmo, Michael Culkin, Freddie Highmore
Forgalmazó: 
Pro Video
Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)