Kalandok a Balaton körül

A Bakancslista - Irány a Balaton! izgalmas kötet több mint 150 kalandot és élményt rejt minden évszakban! Tavasszal tulipánt szedhetünk, nyáron a napsütötte partokon és a robogó vízi járműveken találjuk meg a boldogságot. Ősszel az égbolt csodáin gyönyörködünk, míg télen a barlangok rejtelmeiben vagy a havas tájak ölelésében pihenhetünk. A Balaton mindig tartogat valamit! Ebben a színpompás kötetben a szerző, Illés Andrea jóvoltából inspirálódhatunk utazásra és feltöltődésre egyaránt.

Az egyedülálló Balaton

Legyen szó fiatalokról vagy idősekről, kalandorokról vagy csendre vágyókról, a Balaton kínálata mindenki számára elérhetővé teszi álmait.

A Balaton mindig egy csodálatos kaland, függetlenül attól, hogy éppen melyik évszakban látogatjuk meg. Nyáron a forró napsütés és a kristálytiszta víz hívogató ölelése vár, miközben a partokon sütkérezve vagy vízi sportokat űzve élvezhetjük a nyár frissességét. Ősszel a vidék lenyűgöző színekben pompázik, miközben az aranyszínű naplementék festik be az eget, és az őszi szellő frissessége járja át a levegőt. A téli időszak sem veszít a varázsából a Balaton környékén. A hófedte tájak és a befagyott tó új lehetőségeket kínálnak a szánkózásra, korcsolyázásra és a téli túrákra. A csillogó hó és a csendes vidék egyaránt felüdülést jelenthet a városi élet után vágyóknak.

És ne felejtsük el a tavaszt sem, amikor a Balaton környéke feléled a természet újraéledésével. A virágzó mezők, az első zöld levelek és a madarak csicsergése mind-mind arra ösztönöznek, hogy felfedezzük a tavaszi természet szépségeit a tóparton. A hazai 67-es út például Balatonlelléről Kaposvár felé vezet, ahol hallható a Republic méltán népszerű dala. Azt csak kevesen tudják, hogy a 464 méteres Fonyódi móló a leghosszabb a magyar tengeren!

Családdal, párunkkal, barátokkal vagy egyedül érkezve azt mondhatjuk, hogy a magyar tenger partján nemcsak nyáron, hanem bármely évszakban feledhetetlen élmények (a könyvet forgatva közel 150!) várnak ránk!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)