Nyaralás Thaiföldön több, mint kikapcsolódás

Pattaya, Phuket, Koh Samui 31 fok, tenger 29 fok, kicsit több, mint 11 órányi repülőútra hazánktól. A Thaiföld nyaralás ilyen és ehhez hasonló adatokkal kecsegteti, hívogatja, mindezt elérhető árak mellett. Ha a garantált jó idő az, ami vonzza, ha a tenger kékje végérvényesen elvarázsolja, ha szeretné maga mögött hagyni nemcsak az országhatárt, hanem a kontinenst is, akkor kétségtelenül Thaiföld az egyik legjobb úti cél

Méltán örvend óriási népszerűségnek, mégis a számos lehetőségnek köszönhetően elbújhat az ismerős tekintetek elől. Nincsen abban semmi szokatlan, ha a nyaralását úgy kívánja megélni, hogy mind a környezet, mind az emberek új színfoltként öleljék körbe. A mindennapos robot, a megszokott arcok és az unásig látogatott, hétköznapi helyszínek alkotják azt a képet, amit úgy hívhat: minden, ami nem nyaralás, kikapcsolódás. Amikor végre maga mögött hagyhatja a munkáját, s ezzel együtt a problémákat, akkor az egyik legnagyobb ajándék, ha teljesen új vidékre repülhet, ahol egyrészt felejthetetlen élmények várják, másrészt senki sem ismeri, így elvegyülhet az egzotikus kultúra és persze a sugárzóan kéklő tenger hullámaiban.

Ami az utazás megszervezését illeti, megannyi opció közül válogathat, amik együttesen kényelmét és elégedettségét szolgálhatják. Nem mindegy, hogy milyen típusú ellátásra vágyik. A korlátlan étel és italfogyasztás a csúcs, ez kétségtelen. Ekkor nem kell azon aggódnia, hogy vajon milyen ebédről tud gondoskodni, vagy hogy belefér-e a költségvetésébe egy pohár hűsítő ital. Fix összegért annyit fogyaszthat, amennyit csak bír, s ez a szabadság vitathatatlanul vonzó. Nemcsak az ismerősöket hagyhatja a tenger másik oldalán, hanem a konyhát, a fakanalakat és az étel utáni szaladgálás feladatát. Persze, ha ezek alapvetően nem zavarják, sőt el sem tudja nélkülük képzelni a mindennapokat, akkor önnek más konstrukció például félpanzió való.

A thai nyaralás egy életre szól!

Az egzotikus környezet varázserővel büszkélkedik, ez egészen biztos. Egyszer elég megtapasztalnia mit jelent Thaiföld szépsége, utána már reagálni fog a hívásra, elhívásra. Szerelem ez, első látásra, múlhatatlan formában. mert újra és újra fellobban az újdonság érzésének a lángja.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)