Berlin: A szerethető metropolisz

A város számos építészeti remeke előszeretettel inspirálja a látogatókat ikonikus műemlékeinek köszönhetően, mint például a Brandenburgi kapu, az Alexanderplatz-i TV-torony és a Potsdamer Platz modern üvegépületei. A bulizni vágyók belecsöppennek a város nyüzsgő klubéletébe, míg a történelem szerelmesei a Német Történelmi Múzeumban tanulhatnak újat a német történelemről, vagy a Pergamon Múzeumban elmélyülhetnek az ókor világában.

Bármelyiket is választjuk Berlin egyedi a maga nemében.

Németország nyüzsgő fővárosa, amely légi úton két fapadossal is könnyen megközelíthető, sok mindent kínál a látogatóknak, akár csak néhány napot, akár több hetet töltenek a városban. A történelem és a kultúra kombinációja sokakat vonz – töltse a délelőttöt az 1970-es évek megosztott Berlinjének életéről, délután pedig világszínvonalú művészetben gyönyörködjön számos galériájának egyikében. Az olyan lenyűgöző épületek, mint a Brandenburgi kapu, a Reichstag és a Múzeum-sziget lenyűgöző építészetükkel csábítják a látogatókat. A szabadtéri kikapcsolódásra vágyók értékelni fogják a Tiergarten és a Park gyönyörű zöldterületeit, a gyermekes családok pedig két kiváló állatkertben és tucatnyi egyéb családi szórakozásra tervezett attrakcióban érezhetik jól magukat – többek között a LEGOLAND Discovery Center Berlin-ben.

Madame Tussauds Berlin: írásunk itt található!

Berlin végtelen sokszínűséget kínál. A Spree-parti városban a látogatók elmélyülhetnek a német történelemben, felfedezőtúrákon indulhatnak és megtapasztalhatják az egyes városrészek sokszínűségét. A friedrichshaini East Side Gallery falmaradványainál a kíváncsiak egy különleges időutazásra indulhatnak, Charlottenburgban csodálatos palotákat fedezhetnek fel, a Prenzlauer Bergben pedig a jól ismert Mauerparkban sétálhatnak a látogatók.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)