Vadak Ura - különleges musical az Oroszlánkirály nyomdokain!

A Vadak Ura musical történetének hatalmas erdejében az állatok nyolc klánba tömörülve élik békésnek tűnő mindennapjaikat. Az uralkodójuk azonban hirtelen eltűnik, az erdő egysége megrendül, a klánok meggyengülnek. Az állatoknak - ősi szertartás szerint - mihamarabb meg kell választaniuk az új vezérüket, a Vadak Urát. A klánok tanácsának három legerősebb tagja - a Medvék Klánja, a Farkasok Szövetsége és a Rókák Nemzetsége - pályázik a trónra, akik mindent bevetve, eszükkel, erejükkel, bátorságukkal, sármjukkal és ravaszságukkal küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

Az alkotók szándéka szerint, a Vadak Ura egy szeretnivaló, kalandos, misztikus, katartikus pillanatokban bővelkedő, lenyűgöző musical show, amelyben az ének, a zene, a tánc, a költészet segítségével ötvöződik a hűség, a szerelem, a barátság, a szépség és a természet dicsérete. A Tesla musicalben megszokott nagyívű, felejthetetlen, fülbemászó slágerek ebből az előadásból sem hiányozhatnak. A Vadak Ura egy különleges, világszínvonalú musical show, magyar alkotók műhelyéből, melynek vizuális élményét 80nm tematikus térben megépített LED fal díszlet, látványos animációk és párját ritkító jelmezpark erősíti.

A mű alkotócsapata - Egressy Zoltán író, Müller Péter Sziámi dalszövegíró és dramaturg, Sebestyén Áron zeneszerző, Pataki András rendező, Zséli Csilla jelmeztervező, Vona Tibor kreatív ötletgazda, Vona Krisztián Tibor producer és a Re-Production koreográfusai - már számtalan alkalommal, sokuk utoljára a Nikola Tesla életét bemutatott nagyszabású musicalben, bizonyította tehetségét. A szenzációs musical ismét nagycsaládi szórakozást, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt garantált feltöltődést ígér.

A produkció hitvallása, hogy produkcióival egyedi, különleges, felejthetetlen családi élményt kínáljon gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Céljuk egyedi, utaztatható, világminőségű előadások létrehozása magyar alkotók tollából. Fontosnak tartja a színvonalas, önfeledt szórakozást, amikor ünneplőbe öltözhet a lelkünk, a pozitív, életigenlő üzeneteket, amelyek feledtetik a problémákat.

Az előadás szereplői:

Békefi Viktória – Azuka
Budai Márton Zoltán – Kafa, Bódog
Czeglédi Ákos – Kafa, Bódog
Falusi Mariann – Wanda
Fekete Kovács Veronika – Azuka, Mira
Fésűs Nelly – Wanda
Füredi Nikolett – Szerafina
Gábor Anita – Mira
György Rózsa Sándor – Balkó
Imre Sebastian – Kafa, Bódog
Janza Kata– Wanda
Kisfaludy Zsófi – Szerafina
Kósa Zsolt – Alfréd, Gusztáv
Kristóf Dániel – Kafa, Bódog
Kovács Áron – Hektor
Magyar Viktória – Azuka
Makrai Pál – Alfréd
Mikola Gergő – Balkó
Ódor Kristóf - Agyar
Papp Attila – Agyar
Patonai Zsolt – Kafa, Bódog
Pesák Ádám – Agyar
Ragány Misa – Agonisz
Sánta László – Agonisz, Gusztáv
Savanyu Gergely – Hektor, Gusztáv
Simon Boglárka – Szerafina
Szabó Máté - Agonisz, Balkó

Fotó: György Zsolt - TBG Production

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)