Színházi "szerencsekerék" játékos kedvű nézőknek

Nem mindennapi látvány fogadja a Városháza parkban sétálókat, hiszen a Budapest Anno kiállítás múltidéző képei között felfedezhetnek egy szintén nosztalgikus látványelemet: a Budapesti Nyári Fesztivál szerencsekerekét! Egy rövid regisztráció után a pörgetésre vállalkozók – ha Fortuna is úgy kívánja – 50%-os kedvezményt kapnak ajándékba a Fesztivál városmajori vagy margitszigeti előadásaira és koncertjeire, de az igazán tehetséges kerekezők akár páros belépőt is nyerhetnek a tervezett programok valamelyikére.

Akkor se csüggedjünk, ha a szerencsétlen csillagállás miatt a „sajnos nem nyert” feliratnál áll meg a kerék. Aznap nem, de másnap – sőt, akár mindennap! – újra próbálkozhatunk az akciós és nyeremény jegyek kipörgetésével!

A Szabad Tér Színház Városháza parkban lévő jegyirodája mellett a színház többi értékesítő helyét is érdemes figyelemmel kísérni: a Nagymező utcai jegyirodában, a Széll Kálmán téren valamint a Mammut és az Allee bevásárlóközpontokban működő jegypontoknál is hetente megújuló akciókkal várják a színház szerelmeseit.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)