Színház, szerelem és...részletek a Mary Poppinsból – Duettkoncert a Tetőteraszon

A Madách Színház az elsők között élt a lehetőséggel, hogy létrehozzon valami különlegeset. A színház csillagfényes tetőteraszán a Duett koncertek c. fellépéssorozat remek választás volt. Az augusztusi estét Auksz Éva és Csonka András kettőse nyitotta meg. Számos musical (Hair, Sweet Charity, My Fair Lady) mellett a Madáchban már nyolc éve sikeresen játszott Mary Poppinsból is előadtak ismert dalokat.

A Színház és szerelem jegyében egész nyáron különleges és egyedi koncertek részesei lehettünk a színház tetőteraszán. A koncertekben mindig a duett volt a központi elem, természetesen a fellépő művészek saját dalokat is előadtak. Augusztus 6-án Auksz Éva és Csonka András az Ébredj fel hajnal (Hair)c. slágerrel kezdte a nem mindennapi estét. A koncert zenei vezetője – Köteles Géza – zongorán kísérte a párost. A folytatásban Csonka András - zenés egyveleget – nem a Ding Dong! - adott elő (Szeretni kell, Különös éjszaka volt, Ugye te is akarod...). Majd Auksz Éva szólóblokkja következett: a My Fair Lady-ből énekelte a Ma éjjel táncolnék és a Csudijó c. szerzeményeket.
A musical vonalat később a Sweet Charity c. darab három ismert slágerével – köztük a Big Spender-rel – folytatta. András a vidám hangulatot a Hotel Menthol musical Csókkirály, és a Multimilliomos jazzdobos dalaival fokozta tovább.

A duettkoncert címe a Mary Poppins így az est hátralevő részében a Csimcsimiri, Abszolút hibátlan, a Megtörténhet bármi és a Superfeno c. slágerek hangzottak el, hol duettben, hol pedig szólóban. A darab már nyolcadik éve látható a Madách Színházban. Csonka András elmondása szerint „igazi jutalomjáték volt a Mary Poppins és kellemes emlékek kötik őt az előadáshoz”.
Auksz Éva pedig három éve csatlakozott a sikerszériához. „Csodálatos élmény játszani a színházban, és itt fellépni a tetőteraszon!” – tette hozzá.

A fantasztikus estét a Superfeno...c. dal zárta.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)