A Szigligeti Várban tekinthetők meg a Centrál Színház előadásai

Július 30. és augusztus 20. között a Centrál Színház két Molnár Ferenc darabbal várja a közönséget a Szigligeti Várudvarban. Július 30. és augusztus 4. között, esténként 21 órától a Delila című előadást láthatják, amelyben Balsai Móni, Magyar Attila, Stohl András és Trokán Nóra szerepelnek. Augusztus 13. és 20. között pedig Molnár Ferenc talán legismertebb, de mindenképpen legszemélyesebb műve, a Játék a kastélyban kerül színpadra.

A darabban Alföldi Róbert, Balla Eszter, László Zsolt, Puskás Samu és Schmied Zoltán alakítják a főbb szerepeket, Puskás Tamás rendezésében.

A szigligeti vár és udvara páratlan élményt kínál mindenkinek, aki szereti a történelmet és a lenyűgöző panorámát. Az impozáns középkori erődítmény, a Balatonra nyíló lélegzetelállító kilátással, magával ragadó utazást nyújt az időben. Az ódon falak között sétálva nemcsak a múlt dicsősége elevenedik meg, hanem számos kulturális program - ahogy a Centrál Színház előadásai - is színesíti a látogatást, így tökéletes célpont családoknak, pároknak és baráti társaságoknak egyaránt.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)