Starfactory premier

Június elsején mutatták be a Starfactory című új magyar musicalt, melyre nemcsak a sajtóérdeklődés volt nagy, hanem szép számmal érkeztek a premierre a közéleti szereplők és tévés személyiségek mellett, a hazai sztárok is. A musicalt, júniusban 12 alkalommal láthatja a nagyközönség a Thália Színház nagyszínpadán, részben dupla szereposztásban.

Este hétkor kezdetét vette az előadás. A néhány napja, egy próba alatt balesetet szenvedő, így begipszelt kézzel színpadra lépő Gubás Gabit a közönség tapsviharral fogadta, mint ahogyan tapssal jutalmazta a szereplőket is minden produkció után.

A telt háznyi vendégsereget a két felvonás között a színház egy pohár pezsgővel látta vendégül, az előadás után pedig egy VIP partin köszöntötték az alkotókat, színészeket és a stáb tagjait.
Szereplők: Gubás Gabi, Vida Péter, Hunyadkürti István, Egri Bálint, Tóth Eszter, Koltai Róbert, Laklóth Aladár, Kováts Vera, Nagy Adrienn, Puskás Péter, Gulyás Attila, Baronits Gábor, Kékesi Gábor, Trecskó Zsófia, Hekler Melinda, Molnár Gyöngyi, Mező Zoltán és még sokan mások…

Fotó: Dudás Ernő

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)